fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Okolie taler endeligt ud om sit skifte til Bakken Bears

Overraskelsen var stor, da Team FOG Næstveds nok bedste spiller, valgte at stoppe på holdet for en uge siden, for dernæst at skifte til Bakken Bears.

Alle har undret sig over hvad den egentlige årsag til stoppet i Team FOG Næstved var, og hovedpersonen selv var ikke til at få fat på. Men nu taler Qunicy Okolie altså ud omkring årsagen til at han stoppede i Team FOG Næstved i sidste uge. Okolie vil dog ikke besvare alle vores spørgsmål, og er meget kortfattet med sine svar.

– Jeg tog valget om at forlade Team FOG Næstved fordi organisationen ikke kunne tilbyde mig de ting jeg havde brug for, for at få en bedre livsstil ved siden af basketball. Team FOG er dog et godt hold med en god organisation, fortæller Quincy Okolie til Fullcourt og forsætter.

– Jeg er en spiller som må have have de rette fornødenheder for at jeg kan fremme min udvikling. Jeg skal blive bedre til basketball hver dag.

Hvad disse ting som organisationen i Team FOG Næstved ikke kunne tilbyde er, ønsker Okolie dog slet ikke at snakke om. Men Nigerianeren når dog at nævne at det drejer sig om nogle personlige ting.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Quincy Okolie er Bakken Bears tidlige julegave

Hans valg om at fortsætte sin karriere i Bakken Bears er præcis den omvendte af årsagen til stoppet i Næstved. Nemlig at Bakken Bears kunne tilbyde noget som Team FOG Næstved ikke kunne.

– Jeg valgte. Bakken Bears frem for andre hold i denne liga, fordi deres organisation kunne tilbyde rigtig og professionel omsorg overfor sine spillere. Jeg er velsignet at få denne mulighed og være en del af noget specielt heroppe.

Afslutningsvis udtaler nigerianeren at skiftet til Bakken Bears ikke var planlagt, da han sagde op i Næstved.

– Det var ikke planlagt. Jeg arbejder ud fr tro og håb. Jeg håbede bare at nogen ville skrive under med mig efter jeg løste mig fra kontrakten, fortæller Okolie til Fullcourt.

(Opdateret) Quincy Okolies agent skulle angiveligt blevet kontaktet af Bakken Bears lørdag den 21 december afslutter Okolie med at fortælle.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.