fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Nicolai Iversen: – Vi kommer til at savne Chris

Bakken Bears var på besøg i Næstvedhallen torsdag aften, hvor Team FOG Næstved for alvor blev sat på prøve om hvor de ligger niveaumæssigt i denne sæson. Bjørnene dominerede i lange perioder af kampen, men Team FOG Næstved viste dog tænder i sidste periode hvor man overtager føringen i en lille stund. Dog ender det med at bjørnene vinder kampen med 72-76. Derudover skal der nævnes at sidste års mestre var uden landsholdsguarden Frederik H. Nielsen og Mike Dejworek.

Fullcourt fik fat i Nicolai Iversen efter kampen for at høre om hans meningen om opgøret.

Her til aften var en tæt en. God følelse det er altid dejligt at vinde når man er på udebane.

Som i alle kampe indtil videre iår for os har det været lidt op og ned i løbet af kampen, jeg syntes Næstved kommer med et par gode taktiske træk som gjorde det svært for os. Fansene var også en faktor der var vidst et par timeouts hvor vi ikke helt kunne høre så godt.

Vi havde snakket om at vi for en gangs skyld skulle have en god start, det fik vi men måske vi skal gå tilbage til at få en dårlig start så vi ikke går ned i gear i fjerde periode.

Team FOG Næstved vandt klubbens første medaljer nogensinde sidste år, og virker i følge Iversen som et hold der gerne vil have guld, og et holdt der ikke bare lægger sig ned, men kæmper til det sidste.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Team Fog vandt bronze sidste år og man kan mærke at de gerne vil mere. Det virker udefra som en god klub der jagter drømmen om guld, det kan blive svært men det er det jo for alle ellers ville det ikke være noget værd jo. Team Fog har chancen men syntes overordnet at ligaen er mere åben end tidligere år. Det ses tydeligt i aftenens kamp hvor Team Fog ikke bare lægger sig ned men kommer igen og gør kampen spændende.

Bakken Bears ophævede kontrakten med Chris Nielsen tidligere på ugen som i kan læse her, og han er en spiller som holdet ihvertfald kommer til at savne fortæller Iversen til Fullcourt.

Vi kommer alle til at savne Chris på holdet, det var en uheldig situation for alle parter og en svær beslutning at tage for klubben. Jeg er ked af at det gik som det gik, vi bliver nødt til på et tidspunkt at komme videre fra det her og det samme gør Chris. Det er en proces som sikkert kommer til at tage noget tid. Jeg håber bare at alle implicerede lærer fra det her og at næste gang Bears er i ekstra bladet og på TV2 at det er for noget positivt

Stats fra kampen kan ses ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...