fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Næstveds Arena igen udskudt

For snart 10. gang må man udskyde første spadestik i Næstved, for deres nye Multiarena. Man har nærmest ikke stødt på andet end problemer, og denne gang er det den samlede pris til entreprenøren der ikke er faldet på plads. Der forhandles fortsat om prisen, så intet går i gang før man har en færdig aftale på plads.

På Sydsjælland går der rygter om at byggefirmaet Hansen og Andersen der skal stå for projektet, helt har trukket sig. Men det afviser Næstved Hallernes formand til Sjællandske.

– Entreprenøren har ikke trukket sig. Vi forhandler fortsat med dem og det er prisen, det handler om. Vi er ikke helt enige om prisen endnu. Men det håber vi, at vi bliver. Begge parter er indstillede på at blive enige, siger halformanden.

Hallen er nu et helt år forsinket, og man nærmer sig snart en smertegrænse for hvad man kan klare. Ikke nok med at Team FOG Næstved håber at kunne rykke ind i den nye hal fra sæsonstart næste år, så har man ligeledes fået VM i Kvindehåndbold til byen som afholdes i December 2015. Halformanden udtaler dog også at man regner med at kunne påbegynde byggeriet i denne måned. Så er spørgsmålet så bare om man kan nå at bygge et topmoderne hal på lige omkring et år.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne