fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved skifter Drew Crowell ud

Som Fullcourt erfarede i sidste uge har Team FOG Næstved valgt at skifte Drew Crowell ud efter en række uventede dårlige præstationer i starten af sæsonen.

Team FOG Næstved har af sportslige bevæggrunde valgt at udskifte amerikanske Drew Crowell. Skiftet sker som en del af en samlet sportslig vurdering af behovet i spillertruppen.

Der er indgået en aftale mellem Drew Crowell og Team FOG Næstved, der betyder at Drew Crowell vil stå til rådighed for holdet indtil den 15. november, og han vil således kunne være med i det tætte program som Team FOG Næstved har i denne periode. Skulle Drew Crowell få et tilbud i denne periode vil han have mulighed for at rejse med det samme.

Ny amerikaner skal styrke holdet

Team FOG Næstved har arbejdet på at få en løsning på plads hurtigst muligt. Valget er faldet på Quinton Doggett der kommer direkte fra USA og ud af college. Quinton Doggett er en meget atletisk og mobil spiller. Han snittede i sin sidste sæson 12.3 point pr. kamp, 7.8 rebounds pr. kamp og 1,9 blok pr. kamp på 32.4 minutter pr. kamp.

Quinton Doggett er valgt ud fra en samlet vurdering af behovet i spillertruppen og vi ser frem til at få ham integreret på holdet. Der er som sædvanlig ca. 30 dages behandlingstid i Udlændingeservice og Team FOG Næstved forventer at Quinton Doggett kan være klar den 6/7. december.

Det bedste i situationen

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen fortæller følgende om udskiftningen:

Situationen er naturligvis ikke optimal for nogen af parterne, men set i lyset af situationen synes jeg at vi er kommet frem til en fornuftig løsning.

Vi ønsker Drew Crowell held og lykke i fremtiden og håber at han vil lykkes med at finde en anden klub snarest i Europa. Samtidig ser vi på den anden side frem til at Quinton Doggett bliver spilleberettiget for os.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort