fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved sender Rico Tucker hjem

Det var ikke mange kampe Rico Tucker fik i benene i den danske liga, før han igen skulle vende snuden hjem. Efter flere dages spekulationer og fraværet til gårsdagens kamp imod Svendborg Rabbits, er den amerikanske spiller nu officielt fortid i klubben.

Team FOG Næstveds spanske cheftræner Felix Banobre har sammen med direktøren Andreas Larsen nemlig valgt at sige farvel og tak til amerikaneren.

– Vi har valgt at sende Rico hjem, fordi han ganske enkelt ikke passede ind i forhold til resten af holdet. Han var som sådan en dygtig spiller, men han passede bare ikke i vores system. I stedet for at prøve at få ham ind i systemet, så har vi valgt at sende ham hjem, så vi kan få noget andet ind, siger direktør Andreas Larsen i dag til Sjællandske.

Læs også: Kore White erstatter Fox i Randers Cimbria

Rico Tucker blev hentet som erstatning for Christian Moon der før sæsonstart også forlod Team FOG Næstved. I alt er det blevet til 41 minutter i den danske liga for Rico Tucker, og han leverede ikke just en overbevisende kvalitet på banen. Dog kan man omvendt sige at han heller aldrig rigtig fik chancen for Team FOG Næstved, hvor det i alt er blevet til henholdsvis 21, 12 og 8 minutter i tre kampe.

Klubben er allerede på jagt efter en ny spiller, der ifølge snakken bag kulisserne skulle bringer langt større kvalitet til holdet.

(Foto:  Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...