fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved ødelagde Værløses navngivningsfest

Der var ingen hjælp fra gæsternes side, da Team FOG Næstved i sikker stil slog Værløse samme aften, som klubbens nye kælenavn skulle præsenteres.

På trods af en svingende start på sæsonen for Team FOG Næstved, så var der ikke meget, der talte for andet end en sejr til gæsterne i Søndersøhallen. Det ville kræve en brandkamp af hjemmeholdets klare profil, Richard Granberry, at resten af holdet spillede over niveau, og at Værløse kunne få held til at stoppe Næstved fra at score.

Desværre for værterne blev ingen af disse tre parametre opfyldt. Trods en double-double fra Granberry, så formåede han kun at score 12 point, hvilket er kun tredje gang i sæsonen, at han har scoret færre end 14 point.

Til gengæld tog han hele 15 rebounds, og Værløse viste, at de havde modet til at byde de andre klubber op til dans, men der var ikke noget at stille op. Team FOG Næstved endte med at vinde kampen 95-70.

Det blev en kamp med en masse intensitet, men også en masse uprovokerede fejl, hvor blandt andet Jordan Mathews flere gange smed bolden lige i hænderne på en modstander. Granberry havde også flere uheldige turnovers, og virkede flere gange i kampen plaget af småskavanker.

I kampens start sad man med følelsen af, at Værløse havde noget at komme med. De bragte god energi, men Næstved var vanvittigt skarpe i første halvleg, hvor kampen reelt set blev afgjort. Periodesejre på 15 og ni point gjorde missionen stort set umulig for hjemmeholdet, som heller aldrig nåede tættere på end 19 point.

Hjemmeholdet kunne mellem tredje og fjerde periode præsentere klubbens nye kælenavn. I en afstemning blandt klubbens fans havde hele 80% stemt på navnet Værløse Blue Hawks. Det var samtidig mere eller mindre kampens højdepunkt for hjemmeholdet, der i alt har vundet to gange i sæsonen.

Jordan Mathews blev kampens mest scorende spiller med 25 point efterfulgt af Philp Hertz med 18 point. Hele tre spillere, Mikkel Hauge, Victor Hjort og Richard Granberry, scorede 12 point. Gæsternes Kentwan Smith scorede 13 point og var imponerende 100% fra toeren, treeren og straffelinjen.

 

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede sig en sejr i Aarhus mod Bears Academy, til trods for et stort kollaps i anden halvleg. De vandt kampen...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.