fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Morgan Sabia – Vi slappede lidt for meget af til sidst

Aalborg Vikings var på besøg i Næstved hallen søndag eftermiddag, hvor gæsterne tydeligvis ikke var klar til kamp.

Team FOG Næstved - Boba Keseric

Der er længe siden at Aalborg Vikings har spillet så ”dårligt” som det var tilfældet søndag eftermiddag. Holdet har holdt et betydeligt godt niveau efter nytår, men i dagens kamp var det altså ikke tilfældet. Holdet var desuden, værd at bemærke også 0/15 bag trepointslinien.

Frustrationen over dette kom da også til udtryk via blandt andet et par tekniske fejl, og et tidligt bad til Mads Kofod Rasmussen, der blev sendt derud af cheftræner James Vear på grund af han ikke kunne se bort fra tilråbene fra tilskuerpladserne. Alt dette udnyttede Team FOG Næstveds sig dog af, og vinder kampen 78-66.

Team FOG Næstved byggede deres føring op i løbet af hele kampen, og var oppe på 22 point i slutningen af tredje periode. Men på trods af at cheftræner Bogdan Karaicic understreger at man ikke skal slappe af nu, er det netop det der sker. Næstved taber pusten og lader gæsterne komme tættere og tættere på, men aldrig tæt nok på til at det bliver farligt.

– Eftersom vi havde en 20-pointsføring i fjerdeperiode, kan det godt være vi slappede lidt for meget af, og det er noget vi skal arbejde med. Kampen blev dog ikke tæt nok til at vi skulle bekymre os, og vi havde hele tiden en løsning på deres små runs, fortæller Morgan Sabia til Fullcourt efter kampen.

Hvor blev Joey Haywood af?

Man skulle ikke tro at Joey Haywood fra Aalborg Vikings kan spille en dårlig kamp efter det niveau han har vist i denne sæson. Men det var netop det der skete for den lynhurtige guard i Næstved Hallen, der desuden også blev dækket rigtig godt i løbet af hele kampen. Netop han er en af de bærende kræfter på holdet, og havde han haft en bedre dag, havde resultatet måske også set lidt anderledes ud.

Læs også: Sikker sejr til topholdende i Basketligaen

Ud af 21 kampe i Basketligaen har Joey Haywood nemlig kun været været noteret for under 20 point 4 gange. I dag var den ene af dem. Det blev til kun 11 point for canadieren der i gennemsnittet scorer 27.5 point pr. kamp

– Joey er topscorer i ligaen, og ja han havde en dårlig aften, men jeg synes nu også at vi var rigtig gode i vores forsvarsspil. Vi har arbejdet hårdt de seneste par dage på måden for at få ham stoppet, og det udførte vores guards utrolig godt i dag, afslutter Morgan Sabia med at fortælle til Fullcourt efter kampen.

Team FOG Næstveds bedste spiller var Luciano De Souza med 21 point, 3 rebounds, 3 assists og 3 steals, samt Alex Murphy med 26 point og 2 steals og sidst men ikke mindst Morgan Sabia med 11 point, 7 rebounds, 2 assists og 1 steal.

Aalborg Vikings bedste spiller blev Joe Burton med 23 point, 9 rebounds og 3 steals, imens Joey Haywood fik 11 point, 6 rebounds, 2 assist og 2 steals.

(Foto: Boba Keseric)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...