fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Midtugens to kampe

Team FOG Næstved vs. Værløse BBK

Næstved har ikke fået den bedste start i denne sæson, og lige nu er der langt til en finaleserie. Holdet har allerede tabt fire kampe i sæsonen, og tre i træk inden kampen mod Værløse. Sæsonen er selvfølgelig lang, og hvis der er nogen der har erfaring med at bygge hold op over en sæson er det Geof Kotila.

Værløse må til kampen mod Næstved undvære Nicolas Christensen, der har fået en kamps karantæne efter at være blevet disket mod Bakken Bears. Det giver plads til nogle af de yngre kræfter, som får chancen for at vise deres værd. Det kan også, hvis coach Silfen bestemmer sig for at gå med en større line-up, give plads til Rasmus Nørgaard, som leverede en fantastisk kamp mod Bakken Bears.

Richard Delk har skuffet en smule. Han snitter ca. 16 point, men i de seneste mange kampe er han først kommet over 10 point i anden halvleg. Delk bliver nødt til at være mere dominerende, men har skudt rigtig dårligt, 25 % fra 3-pt og 50 % fra straffelinien. For at Værløse skal have en chance i kampen mod Næstved, så skal Delk virkelig have gang i scoringerne, også selvom modstanderne har stor fokus på at få ham stoppet.

Jeg tror Team FOG Næstved kommer tilbage på sporet, og især på hjemmebane mod et ungt Værløsehold skal sejren i hus, hvis Næstved skal gøre sig forhåbninger om at spille med i toppen.

Team FOG Næstved +18

Randers Cimbria af 2010 vs. Aalborg Vikings

Ligaens dårligste forsvar møder hinanden i dette jyske opgør. Randers har til gengæld det fjerdebedste angreb, og det bliver afgørende. Randers’ angreb er dynamisk og svært at have med at gøre, både fordi alle spillere penetrerer rigtig godt samtidig med at alle kan skyde udefra, og så har holdet en godtspillende Bonell Colas. Colas vil også klart vinde match-up’en med Ryan Willen, da Colas kan dække Willen overalt på banen, mens jeg tror Willen vil få det rigtig svært at holde Colas i forsvaret. Aalborg kommer højst sandsynligt til at stille en zone op, men igen, så har Randers rigtig gode skytter.

Aalborg har haft det rigtig svært i sæsonstarten og har tabt alle deres første syv kampe. Holdet har ikke den kvalitet på amerikanerpladserne som kan gøre at Aalborg kan vinde kampe i denne sæson, og man bør virkelig overveje om man skal hente nogle mere dominerende amerikanere, der kan vinde kampe på egen hånd. Vikingernes danske materiale er ikke lige så godt som de fleste andre hold, og derfor er det svært når man ikke har dominerende amerikanere.

Jeg tror Aalborg kommer til at vente med at få deres første sejr, da jeg simpelthen ikke tror på at de kan stoppe Randers’ dynamiske angreb.

Randers Cimbria af 2010 +22

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.