fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Midtugens kampe

Svendborg Rabbits vs. BC Aarhus

Århusianerne fik ørerne i maskinen da de besøgte Værløse i weekenden, og trænerskiftet fik ikke umiddelbart udbytte. Energien var ellers høj fra starten, men den forsvandt da holdet var bagud med 10 midt i 2. periode.

I denne kamp skal holdet så en tur til Svendborg, som lige har tabt til Hørsholm. Det må derfor forventes at kaninerne er mere end klar til kamp for at få hævnet nederlaget i sidste runde og komme tilbage på sporet.

Jeg tror Pete Hoffmann må inkassere sit andet nederlag som BC Aarhus-træner, og det kan ende med en ordentlig snitter igen. Svendborg er bare et bedre hold spiller for spiller, og bør ikke få problemer med at få en sejr på hjemmebane.

Svendborg Rabbits + 18

Randers Cimbria af 2010 vs. Team FOG Næstved

Sidst Næstved gæstede Randers, blev det hjemmeholdet der løb med en sejr. Siden da er begge hold blevet forstærket, og jeg tror på en hel åben kamp. Spørgsmålet er hvem der er kommet bedst ud af julepausen.

Randers har fået gang i Bonell Colas som lige nu ligner et godt bud på en “Årets spiller”. Colas får frie tøjler og trives godt i Randers’ til tider streetbasket-agtige spil. Her kommer Colas’ atletiske evner til sin ret, og han har leveret siden han fik sin spilletilladelse.

Team FOG Næstved har fået Julian McFarlane klar og han viste i sin første kamp at han kan blive en gevinst for holdet.

Hvis Næstved skal holde fast i SISU og slutte på en 4. plads, er denne kamp vigtig. Det gælder for holdet om at begrænse Bonell Colas, samtidig med at Miguel Ortega skal holdes i kort snor. Ortega har spillet rigtig godt, og er et yderst vigtigt omdrejningspunkt for Randers, og hvis Næstved får Julian McFarlane til at dække ham, kan det blive en afgørende faktor.

Jeg tror som sagt på en spændende og lige kamp, som godt kan ende i overtime. Jeg tror dog på at Næstved kan trække det længste strå til sidst.

Team FOG Næstved +1 efter OT

Horsens IC vs. Bakken Bears

To gamle rivaler støder sammen i en kamp om 2. pladsen i ligaen. De gule fra Horsens spiller rigtig godt, og er igen med i toppen af rækken, hvor klubben hører til. Samtidig er Steffen Wich igen blevet træner i Bakken, så det ligner et opgør fra de gode gamle 90’ere.

Bakkens måde at spille på har heller ikke ændret sig, nu hvor Steffen Wich er tilbage. Højt og aggressivt pres, hvor man fejler 100 gange og håber på at kun 30 bliver dømt, og til sidst køre modstanderen træt, er taktikken der vinder kampe for Bakken i øjeblikket. Når de to amerikanere kommer med kan holde spille endnu mere bredt, og jeg tror vi vil få nogle rigtig store sejre at se, især mod nogle af bundholdene der ikke kan spille særlig bredt.

Horsens IC er heller ikke et af de bredeste hold. Efter tilføjelsen af litauiske Edgaras Kvedaravicius, er holdet blevet en smule bredere, men ser sårbare ud overfor fejlproblemer og skader. I denne kamp, hvor Bakken vil holde et hysterisk højt tempo, kan vi også komme til at se Keane Thomann i problemer. Thomann er meget langsom og tung, og for at følge med skal han sprinte i mange sekvenser af kampen.

HIC er selv et hold der løber hurtige og skarpe fastbreaks, så man må forvente at de er i en god nok form til at undgå at bukke helt sammen som SISU gjorde i kampen mod Bakken i weekenden. Det bliver en rigtig interessant tv-kamp, så enten bliver fantastisk pga. det høje tempo fra begge hold, eller noget værre rod med masser af turnovers, i den første kamp efter julepausen for HIC. Jeg håber selvfølgelig på det første.. 🙂

Bakken Bears +12

SISU vs. Værløse BBK

Værløse kommer med en frisk sejr over BC Aarhus, hvor alle spillere bidrog med flot spil og lækre detaljer, og det må give de unge drenge noget selvtillid. SISU i Kildeskovshallen er dog en rigtig svær modstander, som i øjeblikket kæmper en kamp med Næstved om 4. pladsen. Holder smed også muligheden for en sejr over Bakken på gulvet i 4. periode, hvor holdet kollapsede.

Værløse så rigtig gode ud uden Nicolas Christensen, som var blevet bænket til kampen mod BC Aarhus. Spillet flød meget bedre og alle spillere ville dele bolden med hinanden. Hvis holdet kan spille med samme gejst og offervilje for hinanden kan vi godt få et upset i Kildeskovshallen.

SISU er et svært hold at spå om. Holdet kan til tider spille utrolig godt og være rigtig svære at have med at gøre, mens de andre gange ligner et ganske ordinært hold. De har dog fået samlet 10 sejre sammen, og er et hold man skal passe på i slutspillet. De ligger en smule under radaren i forhold til de fire andre hold i den øverste halvdel, men det kan ende med at være en fordel for Gentofte-holdet.

Jeg tror på en hjemmesejr i denne kamp, men det bliver en kamp hvor Værløse giver SISU kamp til stregen.

SISU +5

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.