Martin Høirup tager en sæson mere i Næstved

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Martin Høirup forlænger med sydsjællænderne for den kommende sæson, og fortsætter dermed en sæson yderligere i barndomsklubben.

Team FOG Næstved - Martin Høirup 2 - Lasse Lamberth 2011/2012

Pressemeddelelse fra Team FOG Næstved:

Martin Høirup tager en sæson mere for Team FOG Næstved 

I bestræbelserne på at sammensætte et hold til den kommende sæson, der både har kontinuitet og stærke profiler kan Team FOG Næstved nu oplyse, at kontrakten med Martin Høirup, 31 år, er forlænget for den kommende sæson.

– Vi er meget glade for at kunne præsentere Martin Høirup på holdet i den kommende sæson, oplyser Andreas Larsen, direktør i Team FOG Næstved. Martin har været med på vores hold i alle de 8 sæsoner, vi har spillet i Basketligaen, og er dermed ubetinget vores mest erfarne spiller. Samtidig er Martin en super person med en god indstilling, og som altid at leverer 100 % fight til træning og kamp. Kompetencer der også er baggrund for, at han har været anfører for holdet i de senere år.

Martin Høirup blev skadet forud for slutspilkampene i sidste sæson. Han gennemgik en menisk operation i sidste måned og er nu i gang med genoptræningen. Om ca. en måned er han tilbage i hallen til baskettræningen og vil være ved fuld styrke igen til næste sæson.

(Foto: Lasse Lamberth)

Se andre spændende artikler