fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Martin Høirup tager en sæson mere i Næstved

Martin Høirup forlænger med sydsjællænderne for den kommende sæson, og fortsætter dermed en sæson yderligere i barndomsklubben.

Team FOG Næstved - Martin Høirup 2 - Lasse Lamberth 2011/2012

Pressemeddelelse fra Team FOG Næstved:

Martin Høirup tager en sæson mere for Team FOG Næstved 

I bestræbelserne på at sammensætte et hold til den kommende sæson, der både har kontinuitet og stærke profiler kan Team FOG Næstved nu oplyse, at kontrakten med Martin Høirup, 31 år, er forlænget for den kommende sæson.

– Vi er meget glade for at kunne præsentere Martin Høirup på holdet i den kommende sæson, oplyser Andreas Larsen, direktør i Team FOG Næstved. Martin har været med på vores hold i alle de 8 sæsoner, vi har spillet i Basketligaen, og er dermed ubetinget vores mest erfarne spiller. Samtidig er Martin en super person med en god indstilling, og som altid at leverer 100 % fight til træning og kamp. Kompetencer der også er baggrund for, at han har været anfører for holdet i de senere år.

Martin Høirup blev skadet forud for slutspilkampene i sidste sæson. Han gennemgik en menisk operation i sidste måned og er nu i gang med genoptræningen. Om ca. en måned er han tilbage i hallen til baskettræningen og vil være ved fuld styrke igen til næste sæson.

(Foto: Lasse Lamberth)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...