fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Joe Benjamin: – Vi kommer ikke i top 3 med det spil

Team FOG Næstved fik en katastrofal start på sæsonen, da de søndag eftermiddag mødte SISU på udebane i sæsonens første kamp. Et overbevisende nederlag på hele 82-61 er alt andet end hvad der var forventet for sydsjællænderne, hvor det desuden kun var én spiller der kom over de 10 point i kampen, nemlig Caleb Walker.

En af hovedårsagerne til nederlaget var i følge Team FOG Næstveds nye profil Joe Benjamin det manglende forsvar.

Vi spillede ikke forsvar godt nok, og vi gav 50 point væk i første halvleg. Vi har en masse nye spillere og vi lærer stadigvæk hvordan vi skal spille med hinanden. Men jeg tror at når det først er på plads, kommer til at spille meget bedre.

Om sydsjællænderne havde en off-day eller om de har brug for mere tid til at sammenspille sig som hold kan Benjamin ikke helt forklare, men giver derimod københavnerne fuld kredit for sejren.

Man kan sige at det er lidt at hvert, men al kredit til SISU, de kom for at spille, og har forberedt sig rigtig godt til denne kamp. Vi må kigge på videoen fra kampen, og lave ændringer i vores spil, og arbejde hårdere til træning. “Its a long season.” (in my Geoff voice)

Team FOG Næstved var af mange personer spået en tredjeplads i ligaen, men med dagens spil er holdet ikke en tredjeplads værd, men Joe Benjamin tror dog at holdet kan lære af denne kamp og stadig ende på en tredje plads.

Hvis vi spiller som vi gjorde imod SISU, så NEJ! Men jeg er sikker på at vi kan lære meget af nederlaget til SISU, og arbejde på det der kræves til at blive et top 3 hold i år.

Se stats fra kampen ved at klikke her.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.