fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC udnyttede Team FOG Næstved kollaps – udligner til 1-1

Der er ikke mange der havde forventet det kollaps Team FOG Næstved mandskabet stod for da Horsens IC gæstede Næstved Hallen.

Team FOG Næstved - Horsens IC - Boba Keseric

Efter det første opgør i kvartfinalen mellem de to mandskaber, havde mange forventet en lige så tæt affære i Næstved Hallen. Sådan gik det dog på ingen måder til – Team FOG Næstved spillerne var nemlig slet ikke klar til kamp.

Det var et tændt Horsens mandskaber der var på besøg i Næstved, der var klar til at revanchere det nederlag man fik mod netop Team FOG Næstved i sidste uge i den første kamp i kvartfinalen, hvor Team FOG Næstved vandt efter overtid med  85-87.

Gæsterne var foran allerede fra første minut, og derfra kørte det bare derud af, og heller ikke halvlegs pausen gavnede værterne i dagens kamp.

I tredje periode sker kollapset nemlig, hvor Horsens IC fuldstændigt overtager styringen, og kommer foran 60-39. Herefter virker det til at trænerstaben i Næstved har opgivet, hvor alle de unge bliver sat i spil.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Bakken Bears med den ene fod i semifinalen

Næstveds inside spil fungerede på ingen måder i dag, og skuddet ville heller ikke rigtig i kurven for sydsjællænderne – derudover gjorde de hele 17 turnovers heller ikke situationen meget bedre. På trods af at Næstved endnu engang vinder reboundskampen med 33-32 er dette dog slet ikke nok til at få en sejr her til aften. En anden tabende faktor er at Næstveds topscorer fra den første kamp, Alex Murphy, kun fik tre point i dag imens han i forrige kamp fik hele 20 point.

Alt dette udnyttede gæsterne fuldt ud og sikrede sig en sejr, og dermed en udligning i kvartfinale serien hvor især Vedran Borovcanin strålede med sine 23 point. Horsens IC var bare mere oplagte i aftenens kamp, hvilket statistikken desuden også viser. De gules startere scorede nemlig hele 21 point mere end Næstveds (42-63).

Horsens vinder fortjent 68-87 og udligner serien til 1-1. Næste kamp er denne torsdag i Forum Horsens.

(Foto: Boba Keseric)

 

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.