fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Geof Kotila og Team FOG Næstved skilles til sommer?

Sæsonen er endnu ikke slut, men allerede nu er det kommet frem at Team FOG Næstved og Geof Kotila meget vel kunne skilles ved enden af denne sæson.

Kilder bekræfter overfor Fullcourt at Team FOG Næstved er begyndt at søge efter en ny træner til den kommende sæson. En af de trænere der skulle have faldet i kikkerten hos sydsjællænderne er SISU’s træner Almir Zeco, der indtil videre har haft en rigtig god sæson med københavnerne.

Team FOG Næstved har ikke haft den allerbedste sæson, og dette er dog heller ikke første gang at snakken er gået på en skilsmisse mellem de to parter, men denne gang kunne det meget vel gå sådan til.

Geof Kotila har sammen med Team FOG Næstved kommet frem til tre bronzekampe, og vundet en enkelt bronzemedalje sidste sæson, da holdet skrev historie ved at besejre Horsens IC på hjemmebane.

Fullcourt har prøvet at få en kommentar om dette fra Team FOG Næstveds Andreas Larsen, men sportsdirektøren havde ingen kommentar til disse rygter.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...