fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS-Falcon holder fast i håbet om slutspilsplads med sejr i Næstved

BMS-Falcon fik en vigtig sejr på 71-70 da de torsdag aften gæstede Næstved Hallen i et sandt drama. Med sejren her holder de stadigvæk liv i håbet om en slutspilsplads.

Falcon - Robert Dines Rasch

Kampen igår var åben i løbet af alle periode, men alligevel ender BMS-Falcon med at vinde efter at have været bagud i lange perioder af opgøret. Jonas Bro der havde 6 point 7 rebounds og 5 assist i kampen fortæller til Fullcourt:

– Tidligere på sæsonen har vi haft svært ved at lukke tætte kampe, så det er pudsigt at vi er begyndt at lykkedes med det nu. Taylor Darby var en enmandshær i perioder sidst i kampen. Men generelt havde vi en god vibe på banen igår, folk snakkede sammen og virkede meget fokuserede, starter Jonas Bro med at fortælle.

Lige netop Taylor Darby var manden der afgjorde kampen til BMS-Falcon’s fordel. Med cirka 5 sekunder igen havde Mathias Bak Christensen med hans 2 første point i kampen bragt Næstved i front med et enkelt point. En scoring som mange i hallen troede var punktum på kampen.

Læs også: Rune Larsen – Vi har brug for at fodre unge dommere

To point som Taylor Darby nok kommer til at huske bedre end de resterende 20 point han havde er nok de sidste to i kampen. Da Luciano de Souza ikke formår at score på hans 3-pointsforsøg i den anden ende, vinder Falcon knebent med et enkelt point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– I så tæt en kamp er det ofte tilfældigheder som afgører udfaldet. Vi var klar over at det var en meget vigtigt kamp for os, hvis håbet om en plads i playoffs skulle holdes i live.

Det har været lidt op og ned for BMS-Falcon i denne sæson, men de sidste par kampe har københavner klubben vist tegn på bedre dage.

– Den her sæson har været noget af en rutchebane, den gruppe spillere vi har nu har god kemi, vi er sultne efter at vinde kampe og tror vi kan blive ret giftige, den dag vi begynder at spille komplette kampe, uden de store meltdowns.

Læs også: Peter Møller frustreret over det tabte momentum der gav Horsens IC sejren

Kulissen i Næstved Hallen var som sædvanlig i top, og de 823 tilskuer leverede en god stemning til kampen. Noget som den danske guard ikke var bleg for at erkende.

– Tak til Næstved for en fed oplevelse. Fantastisk publikum, afslutter han med at fortælle.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.