fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS-Falcon holder fast i håbet om slutspilsplads med sejr i Næstved

BMS-Falcon fik en vigtig sejr på 71-70 da de torsdag aften gæstede Næstved Hallen i et sandt drama. Med sejren her holder de stadigvæk liv i håbet om en slutspilsplads.

Falcon - Robert Dines Rasch

Kampen igår var åben i løbet af alle periode, men alligevel ender BMS-Falcon med at vinde efter at have været bagud i lange perioder af opgøret. Jonas Bro der havde 6 point 7 rebounds og 5 assist i kampen fortæller til Fullcourt:

– Tidligere på sæsonen har vi haft svært ved at lukke tætte kampe, så det er pudsigt at vi er begyndt at lykkedes med det nu. Taylor Darby var en enmandshær i perioder sidst i kampen. Men generelt havde vi en god vibe på banen igår, folk snakkede sammen og virkede meget fokuserede, starter Jonas Bro med at fortælle.

Lige netop Taylor Darby var manden der afgjorde kampen til BMS-Falcon’s fordel. Med cirka 5 sekunder igen havde Mathias Bak Christensen med hans 2 første point i kampen bragt Næstved i front med et enkelt point. En scoring som mange i hallen troede var punktum på kampen.

Læs også: Rune Larsen – Vi har brug for at fodre unge dommere

To point som Taylor Darby nok kommer til at huske bedre end de resterende 20 point han havde er nok de sidste to i kampen. Da Luciano de Souza ikke formår at score på hans 3-pointsforsøg i den anden ende, vinder Falcon knebent med et enkelt point.

– I så tæt en kamp er det ofte tilfældigheder som afgører udfaldet. Vi var klar over at det var en meget vigtigt kamp for os, hvis håbet om en plads i playoffs skulle holdes i live.

Det har været lidt op og ned for BMS-Falcon i denne sæson, men de sidste par kampe har københavner klubben vist tegn på bedre dage.

– Den her sæson har været noget af en rutchebane, den gruppe spillere vi har nu har god kemi, vi er sultne efter at vinde kampe og tror vi kan blive ret giftige, den dag vi begynder at spille komplette kampe, uden de store meltdowns.

Læs også: Peter Møller frustreret over det tabte momentum der gav Horsens IC sejren

Kulissen i Næstved Hallen var som sædvanlig i top, og de 823 tilskuer leverede en god stemning til kampen. Noget som den danske guard ikke var bleg for at erkende.

– Tak til Næstved for en fed oplevelse. Fantastisk publikum, afslutter han med at fortælle.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...