fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Djiuan Harris klar for Team FOG Næstved – Tredje gang er lykkens gang?

Dijuan Harris bliver den tredje spiller/guard der kommer til Næstved i løbet af få måneder, og forhåbentligt bliver han sæsonen ud, og følger ikke de to forrige spillere skæbne.

Team FOG Næstved hentede til at starte med Christian Moon til klubben, men da han blev nød til at forlade landet på grund af personlige årsager, hentede man Rico Tucker ind. Tucker viste sig dog ikke som den rette mand for Sydsjællænderne og dermed ender historien vi hvor vi er nu.

– Vi er rigtig glade for, at have sikret os en spiller på Dijuan Harris niveau. Det er bestemt ikke hver dag, at vi kan præsentere spillere med erfaring fra den tyske Bundesliga. Dijuan Harris har her først og fremmest været en assistsgivende spiller, men har i flere kampe scoret over 20 point i kampene. Det vidner om kvalitet, udtaler direktør for Team FOG Næstved Andreas Larsen i en pressemeddelelse. 

Læs også: Sisus amerikanske center,Zach Moritz, rejser hjem

Dijuan Harris er en ren point guard og har erfaringer fra blandt andet den finske Liga – som regnes for væsentligt bedre end Danmark – her snittede han 19 point, 4.4 assist og 3.0 rebounds pr. kamp, mens han i Bundesligaen i Tyskland, Beko BBL, hvor han snittede 7 point, 3,4 assist og 2.5 rebounds pr. kamp.

Det er forventningen, at Dijuan Harris senest vil være spilleberettiget om 30 dage. Det betyder, at Team FOG Næstved forventer, at have ham med til hjemmekampen den 25. november, eventuelt før.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...