fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Damian Ocana og Johnell Smith skød Næstved i sænk

Damian Ocana og Johnell Smith var torsdag aften frontfigurer, da kaninerne vandt over Team FOG Næstved på udebane, begge med 24 point, hvoraf de 12 kom fra trepointslinien for Ocanas vedkommende.

Johnell Smith - Svendborg Rabbits - Mikkel Thomasen

Sidste gang Svendborg Rabbits var på besøg i Næstved Hallen tabte kaninerne. Men sådan skulle det dog ikke gå denne gang, da målet for kaninerne var at holde fokus på defensiven og spille fysisk, hvilket i sidste ende lykkedes.

– Det gik bedre idag fordi vores fokus var på defensiven og på at spille fysisk overfor dem! Og så angreb vi kurven mere aggressivt, i stedet for kun at skyde udefra, udtaler Mads Bloch fra Svendborg Rabbits efter kampen.

I den anden lejr, er det dog forståeligt knap så positive følelser der går igen, idet holdet tabte trods en brav kamp for at komme tilbage i kampen i tredje periode.

– Vi kæmpede os godt tilbage i tredje periode. Flere ting gik dog ikke i vores retning i fjerde periode, og det kunne vi efterfølgende ikke komme os over, fortæller Morgan Sabia til Fullcourt.

En ellers tæt kamp udviklede sig i anden periode til en kamp, hvor Svendborg Rabbits fuldstændigt overtager styringen. Der var ikke meget der gik Team FOG Næstveds vej, og især ikke da fejl, og tekniske fejl begyndte at regne over dem. Svendborg udnytter alt dette og kommer foran med 20 point i fjerde periode, og så er kampen godt og vel afgjort. Svendborg Rabbits vinder efterfølgende 72-84.

Læs også: Hørsholm slog SISU efter gyser – Zarko Jukic mener at niveauet i forsvaret skal hæves

Efter kampen var især flowet noget der blev diskuteret i forhold til de mange stops og fejl i den sidste del af kampen. Dog føler Mads Bloch at der blev gået til stålet, og at der blev tilladt lidt af hvert, hvilket var godt for kampen, især for hans vedkommende.

– Jeg synes generelt at ‘flowet’ var rigtigt godt, dommerne kontrollerede kampen rigtig fint, og lod spillerne gå til hinanden! Det synes jeg var rigtig fedt.

– At begge hold til tider så spiller lidt ‘grim’ basketball med mange fejl er selvfølgelig ikke så seværdigt for seerne, Men som spiller synes jeg det var en rigtig sjov kamp at spille, afslutter Mads Bloch med at fortælle til Fullcourt.

Damian og Johnell blev begge topscorer for Svendborg Rabbits med 24 point hver, imens Luciano De Souza blev topscorer i den anden lejr med 17 point og ligeledes 12 point fra trepointslinien som Damian Ocana, sammen med Liam Potter der fik 15 point.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.