fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Christian Moon out, Rico Tucker in

Pressemeddelelse: Team FOG Næstved har været nødt til at skifte amerikaner op til sæsonstarten. Baggrunden er at Christian Moon ikke har følt sig komfortabel med situationen da der er opstået sygdom i hans familie. Christian Moon har derfor bedt om at blive løst fra sin kontrakt, da han ønskede at være tættere på sin familie.

”Vi har naturligvis forståelse for, at der er forhold, der er vigtigere for den enkelte end for holdet. Sygdom i ens nærmeste familie er naturligvis en af de ting som står på listen. Vi har været rigtig glade for at have Christian Moon på holdet, og følte at vi havde fundet en super spiller, der også passede rigtigt godt ind socialt på holdet.”

Ny profil allerede klar

Team FOG Næstved har ageret hurtigt på ændringerne i truppen. Christian Moon er således blevet erstattet af Rico Tucker. Rico Tucker er 27 år og har spillet europæisk basketball i Europa i et par år. Rico Tucker har spillet 1. divisionscollege for University of Minnesota og Pepperdine. Han har spillet som professionel i 2 år i Rumænien i den bedste række for Perla Harghitei, hvor han snittede 16 point pr. kamp, 2,4 assist pr. kamp og 3,0 rebounds pr. kamp. Rico Tucker er allerede landet i København her fredag morgen.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen fortæller:

”Rico Tucker er en interessant og underholdende spiller, der spiller med stor aggressivitet i sit spil. Vi tror på, at vi har fundet en stærk forstærkning til holdet og glæder os til at få Rico spillerberettiget. Vi har kunnet agere hurtigt fordi at vi efterhånden har fået opbygget et stort netværk af agenter. Det giver os flere muligheder på markedet. ”

Rico Tucker Highlights:

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...