fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Alex Murphy – God kemi i Næstveds første sejr

Trods pokalfodbold på den anden side af Næstved Hallen mellem Næstved BK og Vejle BK, valgte hele 1.155 tilskuere at se basketholdet åbne sæsonen med en sejr over Værløse på 95-82.

Det er svært at vurdere så tidligt på sæsonen og i den første kamp om Team FOG Næstved var SÅ suværene eller om Værløse bare var dårlig i aftes. Men Team FOG Næstved spillede en utrolig god og offensiv kamp, hvor Værløse måtte kæmpe om at blive i kampen, hvilket de også gjorde rigtig flot, især i sidste periode hvor de formåede at komme helt tæt på Team FOG Næstved efter at have været bagud med 23 point.

Kampens høje score afslører dog også at forsvar ikke ligefrem var noget der blev dækket meget af i kampen, men der var trods alt et par spektakulære blocks i kampen. Alex Murphy fortæller dog at holdet var tilfredse med den energi de leverede i forsvaret.

– De spillede meget en mod en forsvar, og de har i det hele taget nogle gode scorerer. Vores fastbreak forsvar mangler vi at arbejde med en smule, men alt i alt så er vi glade for den energi vi havde i forsvaret.

Læs også: Mads Bloch efter smal sejr over Falcon – Vi skal hæve vores niveau

Da vi først på sæsonen så Team FOG Næstveds trup med den ene udlænding efter den anden kunne man have frygtet det værste, nemlig at kemien slet ikke ville være der mellem spillerne. Kampen i går viste dog det stik modsatte, nemlig et Team FOG Næstved hold der matchede hinanden rigtig flot, og en meget engageret oh højtråbende træner på sidelinjen. Alex Murphy bekræfter desuden over for Fullcourt at kemien på holdet er rigtig godt

– Vi har en fantastisk kemi i dag, og vi spiller anderledes end sidste år, udtaler Murphy og fortsætter. Alle på vores hold kan score, og det gør os derfor meget svære at dække op, fortæller han om de mange point holdet formåede at score, og ikke mindst Felix Banobres filosofi om at Team FOG Næstved skal være et hold der kan score mange point fra alle pladser på banen.

Den canadiske guard Alex Murphy er i gang med hans anden sæson i den danske liga, og det kan tydeligt mærkes på hans spil nu. Det kunne sagtens ligne at Murphy kommer til at være lederen af denne sæsons Team FOG Næstved hold. Værd er det også at nævne at Rico Tucker ikke har fået spillertilladelsen i orden endnu for Sydsjællænderne, og det bliver derfor spændende at se hvordan Felix Banobre får flettet den amerikanske guard ind i hans hold.

Værløses point kom primært fra deres to amerikanske spillere Troy Sharmir Brewer og Ferrakohn Edward Hall. Man kunne have håbet at se lidt mere fra stortalentet Peter Møller, der ikke ramte et eneste skud bortset fra hans ene straffekast. Værløse vurderet ud fra denne kamp, kommer til at få det svært i ligaen i år og niveauet så desværre ikke ud til at være der for at opnå store resultater.

Topscorer for Team FOG Næstved blev den nyankommende englænder Henry Wilkins med 24 point, mens Troy Sharmir Brewer ligeledes scorede 24 point for Væreløse.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...