fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings sender Team FOG Næstved i krisetilstand – Næstveds direktør er langt fra tilfreds

Aalborg Vikings fik i denne uge en sejr over Team FOG Næstved på hjemmebane i Aalborg. En sejr der sender Sydsjællænderne ned i et dybt sort hul efter en halv sæson, med et helt nyt  kuld af spillere og en træner, der på nuværende tidspunkt stadig ikke har fundet frem til den vindende faktor.

Team FOG Næstved - Emil Hyltoft Eriksen

På trods af stormvejr i det nordjyske formåede 356 tilskuere at nå frem til hallen, hvor de overværede en vikinge sejr over Team FOG Næstved. Første halvleg var præget af mange runs, og angrebsspil, imens anden halvleg endeligt bød på godt forsvar fra især hjemmeholdet, der med dette kunne trække fra gæsterne, og sikre en sejr på 102-93.

Efter kampen stod særligt tre vikinger ud. Jeppe Kristiansen havde 24 point, og ramte ikke mindre end seks af ti fra langdistancen. Joey Haywoods leverede som altid endnu en gang en pragtpræstation med sine 40 point, og sidst men ikke mindst fik Joe Burton triple-double med sine 15 point, vanvittige 23 rebounds og 10 assists. Team FOG Næstveds bedste blev Alex Murphy med 27 point og 4 rebounds og 5 asssist, samt Morgan Sabia med 24 point og 11 rebounds. Værd at bemærke var at Team FOG Næstved startede kampen med ikke mindre end 5 udlændinge på banen, der gør det til en historisk dag.

Som forventet er der derfor heller ikke ret stor tilfredshed at hente hos Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen, der ikke er tilfreds, og især ikke efter det fjerede nederlag på stribe.

– Det er naturligvis ikke tilfredsstillende. Vi har ambitioner og jeg synes at vi har nogle gode spillere. Vi må bare erkende at det har været meget skuffende rent resultatmæssigt indtil videre. Vi må og skal gøre det bedre. Vi står nu med nogle meget svære kampe da vi har tabt to gange til Falcon og til Aalborg Vikings og med vores materiale burde det alt andet lige have været 6 point, udtaler Andreas Larsens til Fullcourt om kampen mod Aalborg Vikings.

Annonce. Scroll for at læse videre.

At holdet siden sæsonstart har kæmpet med at finde den rette filosofi og det rette niveauet, der skal hente sejre, er i følge direktøren meget problematisk.

– Ja, selvfølgelig. Vi har et af Ligaens største budgetter. Resultater og økonomi skal jo gerne hænge sammen.

Hvor det specifikke problem for holdet ligger kan direktøren dog ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt. Men en ting er dog sikkert. Holdet er i krise.

– Mange ting. Vi må hjem og tænke det hele igennem, fortæller direktøren og fortsætter. JA. Vi er i krise. Hvis man ikke erkender det så er den jo gal. Det er den første større krise siden vi trådte ind i Basketligaen

Læs også: Rasmus Glarbjerg Larsen kandidats til årets ”Young Men” – Stem på FibaEurope.com

Man kunne muligvis forestille sig at der efter den skuffende halvsæson kunne komme nogle konsekvenser af de seneste ugers resultater. Det kan direktøren dog på nuværende tidspunkt dog hverken bekræfte eller afvise. En ting er dog sikkert i følge direktøren, der SKAL snart nogle point på kontoen.

– Målet er lige nu at få nogle point. Der er ikke pt. nogle der fokuserer på slutspil, medaljer eller andet. Det ligger jo alt andet lige langt væk på nuværende tidspunkt.
Alt i alt vurderer Andreas Larsen sæsonen, som en rigtig stor skuffelse rent sportsmæssigt.

– Sportsligt som en stor skuffelse. Kommercielt og organisatorisk er vi fortsat inde i en meget stor udvikling, men det er klart at vi jo skal have holdet med, afslutter Andreas Larsen med at fortælle til Fullcourt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Næste kamp for Team FOG Næstved er mod Randers Cimbria på hjemmebane. En svær kamp, der højest sandsynligt ender med at betyde endnu et nederlag for Sydsjællænderne idet Randers Cimbria er langt foran Næstved holdet niveau mæssigt.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.