fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

20-0 run sikrede sejren – Næstved vandt efter rodet affære

Efter en sejr i sæsonpremieren er det blevet til to kampe på stribe med nederlag for Team FOG Næstved, imens gæsterne fra Aalborg slet ikke har fået lov til at sætte point på tabellen endnu med en sejr.

En vigtig kamp for begge hold skulle dog vise sig at blive alt andet end køn, hvor Team FOG Næstved rejste sig fra mørket og slog Vikingerne med 84-70 efter en meget sløv start.

En mærkelig og rodet affære er nok det rette ord der beskriver kampen, hvor dumme og til tider mærkelige beslutninger prægede opgøret mellem de to mandskaber.

Ligeledes var det vekslende niveauskifte fra top til bund hos de to hold noget der ikke ligefrem gavnede kampen. Dog lykkedes dog holdene at underholde tilskuerne ved at holde kampen tæt langt hen af vejen med rigtig hurtigt spil, og rigtig mange fastbreaks. Der kom dog desværre aldrig rigtigt det rette tempo, og organisering på spillet i hverken den ene eller den anden lejr.

Kæmpe-run sikrede sejren

Ud af ingenting i slutningen af tredje periode var det dog pludseligt en helt anden historie. Det var et helt forvandlet Team FOG Næstved mandskab, der med et 20-0 run fuldstændigt knuste de lammeslåede vikinger, der for få minutter siden også havde været foran. Aalborg standsede dog Næstved før det gik helt galt, men formåede aldrig at komme tilbage i kampen. De taber derfor deres fjerde kamp på stribe. Næstved vinder kampen 84-70 og får deres anden sæsonsejr.

Læs også: Esben Reinholt om sit skifte til italienske Dinamo Sassari

Gæsternes bedste blev Joey Haywood med hele 35 point, 11 rebounds og 4 steals samt store Joe Burton, der på trods af en sløv og kluntet start endte med 20 point, 15 rebounds 3 assist og 3 steals. Sjov fakt er at Double-J tilsammen stod for 55 af Vikingernes 70 point.

Team FOG Næstved bedste spillere blev engelske Morgan Sabia med 18 point og 15 rebounds, Quincy Okolie med 11 point, 15 rebounds og 3 blocks samt, Alex Murphy med 16 point, 8 assists og 4 steals.

Team FOG Næstved skal næste gang oppe i mod kaninerne fra Svendborg, hvor de stadig har dårlige minder fra venskabskampen før sæsonen, hvor kaninerne uden problemer gav dem en lussing. En sejr skal de derfor kæmpe hårdt om.

Aalborg Vikings derimod tager hjemme imod Værløse, og kan måske se frem til sæsonens første sejr.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...