fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved tager uimponeret pligtsejr over Værløse Blue Hawks

Det lignede længe, at Værløse kunne spille op med Næstved, men næstvederne viste klassen til sidst. Nederlaget til trods havde Næstved stor ære af kampen.

Team FOG Næstved
Foto: Robert Piil

Team FOG Næstved tog mandag aften imod Værløse Blue Hawks hjemme i Arena Næstved. Næstved skulle forsøge at tage sin ottende sejr i sæsonen, og Værløse jagtede sin første sejr over et Pro A-hold.

Det var dog hjemmeholdet, der tog sejren med 84-68, i et opgør hvor det længe lignende, at Værløse Blue Hawks kunne byde hjemmebanefavoritterne op til dans. Værløse-mandskabet tabte pusten mod slutningen af kampen, hvor Næstved satte tingene på plads.

Stime efter stime

Næstved lignede ikke et hold, der var helt tændt fra start, og derfor bragte Værløse sig også hurtigt foran med 7-2. Hjemmeholdet fik dog svaret tilbage, da de fik mere styr på forsvaret, som minutterne gik. På fem minutter gik Næstved på et 17-3 run, der gjorde, at de kunne gå ind til anden periode med en føring på 19-12.

Næstved fortsatte de gode takter til stor frustration for Værløse-mandskabet. I løbet af få minutter af anden periode havde Næstved udbygget føringen efter endnu et run, denne gang på 16-5.

De gode minutter fik dog Næstved-holdet til at sløse og lulle i søvn, hvilket Værløse Blue Hawks straffede prompte. Udeholdet indledte en stime på 21-9 og spillede sig dermed tilbage i kampen og perioden, som man vandt med et enkelt point. Dermed var Næstved blot foran med 44-38 til indgangen af anden halvleg.

Værløse kom lige så selvtillidsfulde ud til anden halvleg, hvor hjemmeholdet fra Næstved derimod haltede efter langt hen i tredje periode. Hjemmeholdet kunne dog trøste sig med at gå ind til sidste periode foran med 63-57.

Selvom Næstved havde haft problemer i størstedelen af kampen, så viste de klassen i kampens sidste periode, hvor de hurtigt udbyggede deres forspring til 78-64. Herfra trykkede hjemmebanefavoritterne på speederen og så sig ikke tilbage.

Flot Fenner-forestilling

Kampens største oplevelse var Team FOG Næstveds Guard Alante Fenner, der spillede en solid kamp med 15 point, 9 rebounds, 4 assists og 5 steals til følge. Kampens topscorer blev holdkammeraten Jeremy Williams, der lavede 18 point.

Hos udeholdet var der flere gode præstationer blandt andet Karl Formann, der lavede 13 point, 3 rebounds, 1 assist og 1 steal. Derudover står Asbjørn Nerlov også noteret for 13 point, 3 rebounds, 5 assists og 1 steal.

Kampens højdepunkt fandt sted midtvejs i anden periode, hvor Team FOG Næstveds Philip Hertz ramte en flot 3-pointsscoring fra midten af banen.

Team FOG Næstved møder d. 10. december Horsens IC på udebane, mens Værløse Blue Hawks gæster Bears Academy d. 13. december.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.