fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved skuffer fælt på hjemmebane mod Bears Academy

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres andet nederlag i sæsonen.

Foto: Bent Adolfsen

Team FOG Næstved har været sæsonens solstrålehistorie i Basketligaen i denne sæson.

Det sydsjællandske mandskab har haft en medaljetørke i ligaen de sidste tre sæsoner og er aldrig før blevet kronet som dansk mester, men en suveræn start på sæson 2022/23 har fået sat liv i drømmene om klubbens første danske mesterskab – og ikke mindst en medalje om halsen, når kalenderen siger maj 2023.

Sidste sæsons to finalister, Bakken Bears og Svendborg Rabbits, har hver især haft flere dumme pointtab i sæsonens indledning, men Næstved har derimod været bundsolide sæsonen igennem og blot tabt en enkelt kamp.

Eller sådan var det i hvert fald indtil torsdag aften, hvor mesterskabsbejlerne på hjemmebane i Arena Næstved skuffede stort og led sæsonens andet nederlag.

Bears Academy imponerede alt og alle og slog Team FOG Næstved med cifrene 102-104.

Bears Academy vendte kampen på hovedet

Næstved fik tidligt i opgøret et nogenlunde greb om kampen og var i store dele af kampen i front, men føringen kom aldrig op på mere end 12 point. I pausen var der kun et enkelt point mellem de to hold. Tredje periode blev spillet på Næstveds præmisser, hvor de på vej ind til fjerde og sidste periode var foran med 78-66

Dermed så de ud til at være på vej til at generobre førstepladsen i ligaen fra Horsens IC, der onsdag aften trak sig sejrrigt ud af et møde med Svendborg Rabbits.

I fjerde periode skete der dog alt det, der ikke skulle ske for Team FOG Næstved, der nærmest kollapsede og åbnede døren på vid gab for et comeback til Bears Academy.

Aarhusianerne pressede på og var en ren og skær pointmaskine i fjerde periode, der sluttede 24-38 i gæsternes favør. Comebacket var en realitet, og det udløste et stort jubelbrøl ved kampens afslutning fra alle i Academy-lejren.

Næstveds Most Valuable Player-kandidat Mike McGuirl havde muligheden for at blive helten helt til sidst, da han fra midterlinjen sendte et skud afsted, der kunne bringe hjemmeholdet foran, men amerikaneren var ikke i nærheden af at få nettet til at blafre.

Bears Academy sejrede med 102-104.

Kampens topscorer var Bears Academy-stortalentet Silas Oriane med career high 28 point. Oriane skiftede forud for indeværende sæson til Bears Academy fra Falcon Basketball Klub.

Marius Sørensen var i efterhånden vanlig vis tæt på en triple-double med 17 point, 9 rebounds og 14 assists.

Ian Dubose scorede 27 point, mens Mike McGuirl leverede 26 point for Næstved.

Grundet Næstveds nederlag bevarer Horsens IC førstepladsen i Basketligaen.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.