fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved henter sæsonens anden sejr i Herlev

Team FOG Næstved gentager den fine sæson start og hentede i dag endnu en sejr. De besejrede BMS Herlev 74-89 i Herlev Hallen.

Foto: Robert Piil

BMS Herlev og Team FOG Næstved var onsdagens sene kamp i Basketligaen. Hjemmeholdet fra Herlev, som vandt deres første kamp over BK Amager, skulle prøve kræfter med Team FOG Næstved, der også vandt deres første kamp i sæsonen over Randers. BMS Herlev kæmpede for at skaffe sæsons anden sejr, men de måtte se sig besejret af et bedre Næstved-mandskab. Kampen sluttede 74-89 til gæsterne.

Næstved dominas

I første periode var der kun et hold på banen. Gæsterne fra Næstved kom flyvende fra start. Og specielt én spiller fik en særdeles god start. Team FOGs Kameron Williams fortsatte, hvor han slap i sidste kamp. Han scorede ti point i de seks minutter, han var på banen. I Herlev-truppen blev pointene lidt mere fordelt blandt spillerne. I første halvdel af perioden var Næstved dominerende, men hen mod slutningen hentede Herlev lidt ind, og perioden sluttede 15-23 til Næstved.

Da holdene kom ud til anden periode var Herlev-spillerne mere veloplagte og fik en meget bedre start. De begyndte at ramme flere af skuddene, som de sendte afsted.

Men Næstveds trup har bare mere rutine, og det kunne ses i anden periode. Selvom Herlev fik gang i kampen, forsatte starterne fra Næstved med at lave point. Kameron Williams og Vincent Bailey var ustoppelige, og derfor kunne holdene gå til pause med stillingen 32-44 til Næstved. Men alt rosen skal ikke kun gå til de to scorende spiller. Starteren Frederik Hougaard Nielsen og Martin Poulsen fra bænken var begge med til skabe det kampbillede, som der var i de to første perioder. Selvom Herlev havde en svær modstander i dag kunne de stadig spille seværdig basketball. Det beviste Herlevs nummer 7, Leonardo Carlino, da han med et lille minut tilbage af anden periode tog bolden og leverede et monster dunk, som fik hele Herlev-hallen til at rejse sig op.

Stærk Herlev start

Med ni point på to minutter af tredje periode fik hjemmeholdet en drømmestart på perioden. Ikke kun formåede Herlev at indhente Næstved, de holdt også Team FOG væk fra scoringstavlen. Der skulle gå næsten tre minutter, før Vincent Bailey kunne score Næstveds første point i perioden.

Herlev havde virkelig fået noget godt af vide i pausen. For de spillede helt op med Næstved og til tider bedre. Det lignede to jævnbyrdige hold, som spillede god basket. Men da den ellers gode tredje periode var ved at udløbe, kom kampens største drama. Problemerne startede omkring en fejl med 48 sekunder tilbage af perioden. Der blev skabt noget tumult, og det resulterede i en udvisning af Herlevs nummer 30, Jordan Lou. En ellers så fin periode for Herlev slutter lidt ærgerligt for dem, og stillingen var 52-64 til Næstved inden sidste periode.

Højt scorende periode

Fjerde periode blev en scoringsrig affære. Begge mandskaber ville ud og vise noget. Herlev ville hente Næstved, mens Næstved ville vise, at de er nogle, man skal regne med i denne sæson. Det betød, at der blev scoret hele 47 point i perioden. Der var specielt en spiller, som man lagde ekstra mærke til. Leonardo Carlino fra BMS Herlev var afgørende for at hjemmeholdet ikke gav op, men derimod spillede indtil sidste fløjt. Men til sidst var det gæsterne fra Team FOG Næstved, som løb med sejren, og kampen sluttede 74-89.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Kampens topscorer skulle findes på det vindene hold. Det blev Team FOG Næstveds Kameron Williams, som sluttede med 21 point i aftens kamp.

I næste runde får Næstved besøg af en lidt mere besværlig modstander. Horsens IC besøger nemlig Næstved. Den kamp skal spilles den 7. oktober kl 19:15 i Hal 1 i Næstved.

BMS Herlev skal også på en svær opgave. De skal en tur til Aarhus, hvor de skal møde Bakken Bears. Den kamp kan ses den 9. oktober kl 14:00 i Vejlby Risskov Hallen.

Annonce

Andre artikler med dette emne