fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved henter atletisk forward

Sølvvinderne fra Næstved har præsenteret deres første nye spiller til den kommende sæson. Den hollandske power forward Lagio Grantsaan er ny mand i det sydsjællandske.

Foto: FIBA Basketball

Inden mandag havde Team FOG Næstved kun præsenteret deres nye træner og en gammel kending af holdet. Men nu er der nyt fra Næstved-fronten.

Klubben har mandag formiddag præsenteret Lagio Grantsaan, der er klubbens nye power forward.

Den 25-årige forward kommer til Næstved efter et år som professionel, hvor han spillede i den hollandske klub Heroes Den Bosch. For den hollandske klub snittede han 4,3 point og 1,9 rebounds per kamp i BNXT League, som er den liga Heroes Den Bosch spiller i.

Inden Lagio Grantsaan tog til Holland, spillede han tre sæsoner collegebasket for Morgan State Bears. Der spillede han flere minutter i gennemsnit, end han gjorde i Holland, og det viser statistikkerne også. Der snittede han nemlig 10,6 point og 5,9 rebounds i hans sidste sæson for Morgan State Bears.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.