fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborgs kaptajn stopper karrieren

Svendborg Rabbits’ kaptajn, Mikkel Plannthin, stopper Basketballkarrieren efter 14 år som professionel. Det melder klubben på Facebook.

Plannthin brugte langt størstedelen af sin karriere i Svendborg, men han nåede også at spille i Sverige, Slovakiet og for Bakken Bears.

Mikkel Plannthin har både være med til at vinde guld, sølv og bronze i Basketligaen, mens han også har vundet en pokalturneringen.

Mikkel udtaler selv i forbindelse med sit stop:

“Det er med enormt stor glæde at jeg ser tilbage på mine år som basketballspiller specielt mine år i Svendborg Rabbits. Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser på banen og endnu vigtigere fået livslange relationer uden for banen. Jeg har været så heldig at prøve at spille i andre klubber både i og udenfor Danmark, og kan uden tvivl sige at Svendborg Rabbits er en helt unik klub, med et fælleskab der er usammenligneligt. Dette er jeg glad og stolt af at have været en del af så længe. Tak for mange gode år, vi ses i hallen”

Svendborg Rabbits vil hædre Mikkel Plannthin til sæsonens første hjemmekamp.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...