Svendborg Rabbits uddeler øretæver i Amagerhallen

Svendborg Rabbits viste klasseforskellen mellem Pro A og Pro B, da de i aftes gæstede Amagerhallen og kunne tage en 69-119 sejr med hjem i bagagen.
Foto: Robert Piil
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Lørdag aften tog BK Amager på hjemmebane imod Svendborg Rabbits i en kamp, hvor værterne løb ind i en mindre øretæve før den forestående landskampspause.

Vilde kaniner og sløje amagerkanere

Svendborg Rabbits startede kampen som så ofte før med et højt aggresivt pres, der gjorde det svært for BK Amager at komme til fadet. Amager var ivrige fra start, og førsøgte sig først med et par 3-pointsscoringer i kampens åbning, men efter flere missede skud fra blandt andet Jack Gjeding, gik de over til en mere pick and roll baseret offensiv, hvor Andreas Høier og Jordan Naughton havde større succes.

BK Amagers justeringer offensivt, gjorde kun kampen midlertidigt tæt, da hjemmeholdet ikke kunne stoppe gæsterne fra Svendborg, der i første og andet quarter spillede bolden hurtigt rundt, og på den måde kom til flere åbne hjørnetreere, som lagde tonen for Rabbits’ spil igennem kampen. Svendborgs effektivitet på samtlige skud i kampen, gjorde også, at det var umådeligt svært for Amager at følge med og efter Høiers reducering til stillingen 22-23 tidligt i andet quarter, trak Rabbits kun fra og udbyggede sin føring.

Amager gjorde det heller ikke nemmere for sig selv, da de med en overdosis turnovers mod slutningen af halvlegen, gav Svendborg frit lejde til at score det ene fastbreak point efter det andet. Derudover kom holdets normale topscorer, Oscar Quackenbush ikke på tavlen før midtpunktet af anden periode, hvilket naturligt var medvirkende til, at gæsterne fra Svendborg var foran 32-50 ved pausen.

Desværre blev kampen ikke tættere i anden halvleg på trods af, at Amager ellers formåede at holde Svendborgs offensiv i skak de første minutter af tredje quarter. Derefter gik de til gengæld i stå, da Svendborg igen kom på tværs af Amagers afleveringsbaner og lukrerede på hjemmeholdets sløsede boldomgang, og da Oscar Jørgensen med en 3-pointsscoring gjorde det til 49-80, var spændingen i opgøret definitivt ude.

Alligevel fortsatte Svendborg ufortrådent i fjerde quarter, som de vandt 18-35, inden de til sidst kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret ved slutstillingen 69-119.

 

 

Se andre spændende artikler