fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits tilføjer Tommy Tomsic til truppen

Kun få timer efter at kaninerne præsenterede deres nye spanier Damian Ocana, er kaninerne nu igen ude med formodentligt klubbens sidste forstærkning før den kommende sæson?

Svendborg Rabbits har her til aften skrevet under med den 28-årige Kroatisk fødte amerikaner Tommy Tomsic. Tommy er en lynhurtig guard på 188 cm, med en meget høj basket-IQ og et godt skud, skriver klubben på deres hjemmeside.

“Vi er utrolige glade for, at Tommy har valgt at prøve sig selv af på det højeste plan i Danmark. Vi er sikre på, at han kan tilføre holdet en masse gode ting, når han bliver spilleberettet. ” skriver klubben på deres hjemmeside.

Læs også: Damian Ocana til Svendborg Rabbits

Tommy kan først spille for Svendborg Rabbits når han modtager sit kroatiske pas idet Svendborg allerede har to amerikanske spillere på kontrakt , nemlig Johnell og Will. Tommy har kun ansøgt for et kroatisk pas for at kunne spille for kaninerne i den kommende sæson.

Til dagligt er Tommy rent faktisk træner på Hjemly efterskole, sammen med Martin Mariegaard, men har altså valgt at bidrage med en hjælpemde hånd til det sydfynske hold i den kommende sæson.

(Foto: Daniel Lambertsen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.