Svendborg Rabbits tager vigtig sejr over Næstved

Svendborg Rabbits har nu vundet begge opgør mellem de to hold i indeværende sæson, hvorfor de trækker fra Team FOG Næstved.
Foto: Robert Piil
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Torsdag aften havde Team FOG Næstved besøg af Svendborg Rabbits, da de to Pro A-mandskaber skulle kæmpe om vigtige point i den tætte stilling.

Det lignede længe, at Svendborg Rabbits skulle tage sejren, men hjemmeholdet ville det modsat og spillede sig ind i kampen efter et vanvittigt run. Det var dog udeholdet anført af Sebastian Åris, der i sidste ende kunne tage sejren, da kaninerne vandt med 81-77.

Som nat og dag

Det var kaninerne, der kom bedst ud af starthullerne, da de fra kampens start lagde et hårdt tryk på hjemmeholdet, og derfor gik der heller ikke mange minutter før, at udeholdet havde skaffet sig en 10-points føring med 18-8.

Selvom Næstved fik reduceret Rabbits’ forspring som minutter gik, så trykkede udeholdet atter på midtvejs i anden periode og fik udbygget sit forspring til 49-34 ved pausen.

I første halvleg havde der været tydelig klasseforskel på de to mandskaber, men dette ville Næstved gøre op med. Derfor kom de som forvandlede ud til anden halvleg og gik på et ekstraordinært 18-0 run og bragte sig derfor foran med 51-49. Herfra skiftede kampen karakter af et mere lige opgør, hvor holdene fulgtes ad frem til slutningen af tredje periode, hvor stillignen var 59-59.

I sidste periode trykkede Svendborg Rabbits atter på og bragte sig foran med 74-64 med godt tre og et halvt minut igen, og dermed havde kaninerne gode chancer for at tage sejren. Hjemmeholdet pressede dog på og gjorde det til et tæt opgør helt til sidst, men Rabbits afviste og tog en 81-77 sejr.

Dansk landsholdsspiller viste vejen for kaninerne

Kampens helt store oplevelse var Svendborg Rabbits Sebastian Åris, der lavede flotte 32 point, 5 rebounds og 6 assists. Derudover lavede udeholdets Oscar Jørgensen 14 point.

For Team FOG Næstved blev holdets topscorerne Alante Fenner og Philip Hertz, der lavede henholdsvis 19 og 16 point. Samuel Idowu lavede en double-double bestående af 13 point og 10 rebounds.

Næste kamp for Team FOG Næstved er den 3. februar, når næstvederne besøger Randers Cimbria. Samme dag tager Svendborg Rabbits imod Horsens IC hjemme i kaninhulen.

Se andre spændende artikler