fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister dansk talent

22-årige David Fischer Hockerup har besluttet at forlade Svendborg Rabbits efter to sæsoner på Sydfyn. Fremover skal danskeren spille i Ungarn, erfarer Fullcourt.dk.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Efter to år hos Svendborg Rabbits søger 22-årige David Fischer Hockerup nye græsgange.

Den sydfynske klub skriver således i et opslag på Facebook, at den danske forward har takket ja til et tilbud fra en udenlandsk klub og dermed siger tak for nu til Svendborg Rabbits.

“Jeg vil bare sige et kæmpe tak for de sidste par sæsoner. Sikke en tur. At være en del af denne klub, har været intet mindre end fantastisk. Vores fans er de bedste, og alle vores frivillige er guld værd. Uden jer ville det slet ikke have været det samme,”

“Mine to sæsoner med Rabbits har været noget helt specielt. Det har været en vild rejse, og jeg vil ikke have været det foruden. Selvom jeg nu skal videre, er det helt sikkert at jeg følger med fra sidelinjen. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for Rabbits,” siger David Fischer Hockerup til klubben facebookside

Hvor David Fisher Hockerup fremover skal udfolde sit talent er endnu ikke offentliggjort. Ifølge Fullcourt.dk´s oplysninger bliver det dog den stærkeste liga i Ungarn, der får fornøjelsen af David Fisher Hockerup i den kommende sæson.

Svendborg slutter facebookopslaget med at fortælle, at de allerede har afløseren for Fischer Hockerup på plads og vil præsentere ham i næste uge.

I alt blev det til 52 kampe i Svendborg-trøjen i denne omgang.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.