fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits med sikker sejr i Holbæk

Favoritterne fra Svendborg vandt sikkert mod Holbæk-Stenhus søndag eftermiddag, til trods for, at hjemmeholdet fik en god start på opgøret. Rabbits vandt kampen 87-66.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Svendborg Rabbits har fået en god start på sæsonen med tre sejre i streg, og søndag eftermiddag skulle de forsøge at fortsætte stimen mod Holbæk-Stenhus. Holbæk skulle ud og forsøge at hive sæsonens første sejr hjem, efter de tabte stort til Randers Cimbria i første kamp.

Hjemmeholdet bedst fra start

Holbæk-Stenhus kom klart bedst fra start i dagens opgør. Spillerne kom ud med en god energi og kæmpede godt i kampen om rebounds. For Svendborg Rabbits var det i starten kun Tyrn Flowers, som kunne ramme. Han scorede deres første seks point. Rabbits var flere gange sløset med bolden i første periode, og det lignede, at Holbæks energi overraskede dem. Holbæk-Stenhus vandt første periode 23-17.

Føringen holdte dog ikke længe i anden periode. Rabbits begyndte at spille bedre og ramme deres skud. Efter små fire minutter af anden periode havde de taget føringen. Herefter gik det en smule frem og tilbage, og Holbæk var stadig godt med i kampen. Ved halvleg har Rabbits en snæver føring på 36-37.

Favoritterne fik styr på kampen

I anden halvleg kom Rabbits for alvor i gang og Holbæk kunne ikke følge med. Rabbits kom frem til mange åbne skud og fik hurtigt udbygget føringen. Med omkring fire minutter tilbage af perioden var de foran med 18 point, og her begyndte det at ligne en sikker sejr.

De gik ind i fjerde periode med en føring på 15 point. Der kom ikke mange point på tavlen i starten af fjerde periode. Begge hold fik lidt gang i scoringen men gæsterne holdte fint fast i føringen, og udbyggede den. Svendborg Rabbits vandt kampen med 21 point, 66-87. Svendborg forsætter dermed deres stime af sejre, og har nu vundet deres første fire kampe i denne sæson.

Topscorere

Topscorerne for hjemmeholdet var Magnus Donsrud og Peter Beier-Christiansen med hhv. 14 og 15 point. Udover topscorerne, havde Pablo López Macías og en flot kamp med 10 point, otte rebounds og otte assists.

For gæsterne fra Svendborg var der flere spillere, der bød sig til som topscorer. Andreas Mortensen kom ind scorede 15 point fra bænken på nogle rigtigt fine skudprocenter. Jaedon Willis havde 16 point og otte assists, og skød flot 10 for 11 på straffekast. Topscoreren var Gregory Elliott med 17 point.

 

I næste kamp skal Holbæk-Stenhus en tur til Horsens og møde Horsens IC. Den kamp bliver spillet den 8. oktober kl. 15.

Svendborg Rabbits tager i næste kamp mod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena. Den kamp bliver spillet den 13. oktober kl. 19.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...