Svendborg Rabbits med sikker sejr i Holbæk

Favoritterne fra Svendborg vandt sikkert mod Holbæk-Stenhus søndag eftermiddag, til trods for, at hjemmeholdet fik en god start på opgøret. Rabbits vandt kampen 87-66.

Svendborg Rabbits har fået en god start på sæsonen med tre sejre i streg, og søndag eftermiddag skulle de forsøge at fortsætte stimen mod Holbæk-Stenhus. Holbæk skulle ud og forsøge at hive sæsonens første sejr hjem, efter de tabte stort til Randers Cimbria i første kamp.

Hjemmeholdet bedst fra start

Holbæk-Stenhus kom klart bedst fra start i dagens opgør. Spillerne kom ud med en god energi og kæmpede godt i kampen om rebounds. For Svendborg Rabbits var det i starten kun Tyrn Flowers, som kunne ramme. Han scorede deres første seks point. Rabbits var flere gange sløset med bolden i første periode, og det lignede, at Holbæks energi overraskede dem. Holbæk-Stenhus vandt første periode 23-17.

Føringen holdte dog ikke længe i anden periode. Rabbits begyndte at spille bedre og ramme deres skud. Efter små fire minutter af anden periode havde de taget føringen. Herefter gik det en smule frem og tilbage, og Holbæk var stadig godt med i kampen. Ved halvleg har Rabbits en snæver føring på 36-37.

Favoritterne fik styr på kampen

I anden halvleg kom Rabbits for alvor i gang og Holbæk kunne ikke følge med. Rabbits kom frem til mange åbne skud og fik hurtigt udbygget føringen. Med omkring fire minutter tilbage af perioden var de foran med 18 point, og her begyndte det at ligne en sikker sejr.

De gik ind i fjerde periode med en føring på 15 point. Der kom ikke mange point på tavlen i starten af fjerde periode. Begge hold fik lidt gang i scoringen men gæsterne holdte fint fast i føringen, og udbyggede den. Svendborg Rabbits vandt kampen med 21 point, 66-87. Svendborg forsætter dermed deres stime af sejre, og har nu vundet deres første fire kampe i denne sæson.

Topscorere

Topscorerne for hjemmeholdet var Magnus Donsrud og Peter Beier-Christiansen med hhv. 14 og 15 point. Udover topscorerne, havde Pablo López Macías og en flot kamp med 10 point, otte rebounds og otte assists.

For gæsterne fra Svendborg var der flere spillere, der bød sig til som topscorer. Andreas Mortensen kom ind scorede 15 point fra bænken på nogle rigtigt fine skudprocenter. Jaedon Willis havde 16 point og otte assists, og skød flot 10 for 11 på straffekast. Topscoreren var Gregory Elliott med 17 point.

I næste kamp skal Holbæk-Stenhus en tur til Horsens og møde Horsens IC. Den kamp bliver spillet den 8. oktober kl. 15.

Svendborg Rabbits tager i næste kamp mod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena. Den kamp bliver spillet den 13. oktober kl. 19.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.