fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits med sikker sejr i Holbæk

Favoritterne fra Svendborg vandt sikkert mod Holbæk-Stenhus søndag eftermiddag, til trods for, at hjemmeholdet fik en god start på opgøret. Rabbits vandt kampen 87-66.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Svendborg Rabbits har fået en god start på sæsonen med tre sejre i streg, og søndag eftermiddag skulle de forsøge at fortsætte stimen mod Holbæk-Stenhus. Holbæk skulle ud og forsøge at hive sæsonens første sejr hjem, efter de tabte stort til Randers Cimbria i første kamp.

Hjemmeholdet bedst fra start

Holbæk-Stenhus kom klart bedst fra start i dagens opgør. Spillerne kom ud med en god energi og kæmpede godt i kampen om rebounds. For Svendborg Rabbits var det i starten kun Tyrn Flowers, som kunne ramme. Han scorede deres første seks point. Rabbits var flere gange sløset med bolden i første periode, og det lignede, at Holbæks energi overraskede dem. Holbæk-Stenhus vandt første periode 23-17.

Føringen holdte dog ikke længe i anden periode. Rabbits begyndte at spille bedre og ramme deres skud. Efter små fire minutter af anden periode havde de taget føringen. Herefter gik det en smule frem og tilbage, og Holbæk var stadig godt med i kampen. Ved halvleg har Rabbits en snæver føring på 36-37.

Favoritterne fik styr på kampen

I anden halvleg kom Rabbits for alvor i gang og Holbæk kunne ikke følge med. Rabbits kom frem til mange åbne skud og fik hurtigt udbygget føringen. Med omkring fire minutter tilbage af perioden var de foran med 18 point, og her begyndte det at ligne en sikker sejr.

De gik ind i fjerde periode med en føring på 15 point. Der kom ikke mange point på tavlen i starten af fjerde periode. Begge hold fik lidt gang i scoringen men gæsterne holdte fint fast i føringen, og udbyggede den. Svendborg Rabbits vandt kampen med 21 point, 66-87. Svendborg forsætter dermed deres stime af sejre, og har nu vundet deres første fire kampe i denne sæson.

Topscorere

Topscorerne for hjemmeholdet var Magnus Donsrud og Peter Beier-Christiansen med hhv. 14 og 15 point. Udover topscorerne, havde Pablo López Macías og en flot kamp med 10 point, otte rebounds og otte assists.

For gæsterne fra Svendborg var der flere spillere, der bød sig til som topscorer. Andreas Mortensen kom ind scorede 15 point fra bænken på nogle rigtigt fine skudprocenter. Jaedon Willis havde 16 point og otte assists, og skød flot 10 for 11 på straffekast. Topscoreren var Gregory Elliott med 17 point.

 

I næste kamp skal Holbæk-Stenhus en tur til Horsens og møde Horsens IC. Den kamp bliver spillet den 8. oktober kl. 15.

Svendborg Rabbits tager i næste kamp mod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena. Den kamp bliver spillet den 13. oktober kl. 19.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.