fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits henter canadisk guard og giver ham kontrakt med udløb i 2025

Svendborg Rabbits har skrevet under med Emmanuel Bandoumel, der er blevet udstyret med en kontrakt med udløb i sommeren 2025.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

25-årige Emmanuel Bandoumel er ny mand hos Svendborg Rabbits.

Tirsdag middag offentliggjorde de sydfynske kaniner nemlig på Facebook, at de har hentet den canadiske guard til klubben på en kontrakt, der binder ham til klubben indtil sommeren 2025.

”Med skaden til Anton har vi vurderet, at vores guard-rotation gående ind til den afgørende del af sæsonen er lidt for smal. Derfor har vi undersøgt markedet for både danske og udenlandske spillere, som vil kunne være med til at løfte vores niveau og her fandt vi en rigtig god mulighed med Emmanuel, som vi også kendte til fra sommerens rekrutteringsfase” udtaler Svendborgs cheftræner Mads Andersen.

Der venter Svendborg et Playoff A-slutspil inden længe, så det nyeste skud på Svendborg-stammen støder ind i truppen sent i sæsonen, og derfor var det fra ledelsens side et krav, at Bandoumel ikke blot skulle hentes til klubben på en kontrakt med udløb i slutningen af denne sæson, fortæller Mads Andersen videre.

”Det har været et krav fra klubbens side af, at det skulle være en længere varig kontrakt, hvis vi skulle forstærke holdet. Der skal være perspektiv i det, når man henter en spiller halvvejs inde i sæsonen, så vi er rigtig glade for, at vi har fået landet en aftale med Emmanuel både på kort og lidt længere sigt”

”Samtidig kommer vi også til at kigge på at flytte et par af vores unge talenter tættere på truppen i den kommende tid, så integreringen sker løbende. Flere spillere står på spring for at blive en del af Rabbits i fremtiden og måske vi allerede får nogle af dem at se i denne sæson”

Emmanuel Bandoumel spillede senest college-basket i USA for Nebraska Cornhuskers, hvor han i sidste sæson var fast mand i holdets startfemmer. Bandoumel snittede 8,8 point, 3,5 rebounds, 1,6 assists per kamp for Nebraska i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.