fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits forlænger med cheftræner

Svendborg Rabbits er glade for at have Mads Andersen som cheftræner. Derfor har klubben givet den danske cheftræner en kontraktforlængelse til 2026.

Foto: fiba.basketball

Mads Andersen forbliver i spidsen for Svendborg Rabbits.

Det står klart, efter holdet mandag meldte ud på deres facebookside, at de havde forlænget aftalen med den danske cheftræner frem til 2026.

Mads Andersen overtog roret i Svendborg Rabbits på et tidspunkt halvvejs i sæsonen, hvor det stod kritisk til for Svendborg Rabbits. Sæsonen havde indtil da været turbulent med ni nederlag i 17 kampe, og sydfynboerne havde underpræsteret med John Lattimore som cheftræner.

Det så imidlertid bedre ud efterfølgende med Mads Andersen som cheftræner. Andersen havde indtil da været en del af Lattimore´s trænerstab som assistenttræner.

Mads Andersen og kompagni fik aldrig spillet sig i nærheden af den sjove del af Playoff A-gruppespillet, men Kaninerne gjorde en fin figur i slutspillet, hvilket nu har udmøntet sig i kontraktforlængelse til Mads Andersen.

Svendborg Rabbits sluttede på femtepladsen i Playoff A med 14 sejre i 30 forsøg i den forgangne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.