fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Svær kamp i vente for Vikingerne

Aalborg Vikings spiller årets tredje hjemmekamp og modstanderen er SISU basketball.

De nordjyske vikinger er igennem en svær periode med nederlag i de første seks kampe og hjemmekampen mod SISU bliver en svær opgave for det unge Aalborg Vikings mandskab. Efter en svær udebanekamp mod Horsens IC, giver det mulighed for oprejsning mod SISU på hjemmebane.

Aalborg Vikings har generelt haft svært ved at få tingene til at fungere gennem en hel kamp, hvor forsvaret har været alt for svingende hos noderjyderne. Fremadrettet har spillet været på et andet niveau end sidste sæson, men med seks kampe og lige så mange nederlag, skal Vikingerne grave dybt for at hive en sejr op af ærmet mod SISU.

SISU har haft en fin start på sæsonen, hvor der står 4 sejre og 2 nederlag på kontoen inden lørdagens kamp mod Aalborg Vikings. Holdet fra den Københavnske forstad Gentofte har i denne sæson formået at holde fast i kernen på holdet i form af Mickey Dennis, Mikael Vincents Nielsen og Mike Flowers og suppleret med to amerikanske spillere i form af Zach Moritz og Damon Smith. De har også hentet en spanier ved navn Jonel Palou Visa til klubben. Til at supplere de store navne på holdet, har man hentet spillere fra egen avl op i rækkerne, så det er et ungt SISU mandskab med rutinerede kræfter.

Deres spil har givet dem gode sejre og i deres seneste kamp, tabte de knebent til ligaens førerhold Svendborg Rabbits med 6 points. De er helt sikkert i Aalborg for at få endnu en sejr til sæsonen.

Skader:
Aalborg Vikings er uden Phillip Christiansen, som er langtidsskadet og Lasse Kristiansen, som er ude efter en fodoperation i 4-6 uger skriver klubben i en pressemeddelelse.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...