fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Svær kamp i vente for Vikingerne

Aalborg Vikings spiller årets tredje hjemmekamp og modstanderen er SISU basketball.

De nordjyske vikinger er igennem en svær periode med nederlag i de første seks kampe og hjemmekampen mod SISU bliver en svær opgave for det unge Aalborg Vikings mandskab. Efter en svær udebanekamp mod Horsens IC, giver det mulighed for oprejsning mod SISU på hjemmebane.

Aalborg Vikings har generelt haft svært ved at få tingene til at fungere gennem en hel kamp, hvor forsvaret har været alt for svingende hos noderjyderne. Fremadrettet har spillet været på et andet niveau end sidste sæson, men med seks kampe og lige så mange nederlag, skal Vikingerne grave dybt for at hive en sejr op af ærmet mod SISU.

SISU har haft en fin start på sæsonen, hvor der står 4 sejre og 2 nederlag på kontoen inden lørdagens kamp mod Aalborg Vikings. Holdet fra den Københavnske forstad Gentofte har i denne sæson formået at holde fast i kernen på holdet i form af Mickey Dennis, Mikael Vincents Nielsen og Mike Flowers og suppleret med to amerikanske spillere i form af Zach Moritz og Damon Smith. De har også hentet en spanier ved navn Jonel Palou Visa til klubben. Til at supplere de store navne på holdet, har man hentet spillere fra egen avl op i rækkerne, så det er et ungt SISU mandskab med rutinerede kræfter.

Deres spil har givet dem gode sejre og i deres seneste kamp, tabte de knebent til ligaens førerhold Svendborg Rabbits med 6 points. De er helt sikkert i Aalborg for at få endnu en sejr til sæsonen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skader:
Aalborg Vikings er uden Phillip Christiansen, som er langtidsskadet og Lasse Kristiansen, som er ude efter en fodoperation i 4-6 uger skriver klubben i en pressemeddelelse.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.