Susie Heede stopper i Værløse

Arkivfoto: 1st Down Photo
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Værløse Blue Hawks meldte i går ud, at deres cheftræner, Susie Heede-Andersen, stopper i jobbet efter denne sæson. Meldingen kom kort efter, at Værløse havde sikret sig førstepladsen i Pro B, da Wolfpack tabte til Svendborg.

Susie Heede har været cheftræner for Værløse de sidste tre år, og hun var den første kvinde til at stå i spidsen for et mandligt elitehold på tværs af alle sportsgrene. Hun var en del af Værløses comeback til Basketligaen, da Pro A og B formatet begyndte, og det blev til en tredjeplads første sæson, en andenplads sidste år og en førsteplads i år.

”Selv om, vi nu er sikre på at vinde Pro B, vil vi gå benhårdt efter at nå det andet af vores store sæsonmål, nemlig at vinde over et Pro A hold. Det lykkedes sidste år i Svendborg, og vi har nu grundspilskampen mod Randers, samt kvartfinalerne til at gøre forsøget. Jeg synes, vi har nået de mål, som vi satte os for, både resultatmæssigt og med at udvikle unge spillere, og nu er det tid for mig til at sigte mod noget nyt,” siger Susie Heede-Andersen til Værløses facebookside.

Værløses sportschef, Jesper Hauge, er ked af at måtte sige farvel til Susie Heede.

“Det er hendes egen beslutning, som vi naturligvis forstår og respekterer, og vi må bare sige tak for den kæmpe indsats, hun har leveret, og den dedikation hun har lagt for dagen. Det er den type af indsats, man nok kun får fra mennesker, der ikke fokuserer på sig selv, men arbejder helhjertet på at gøre andre bedre,” fortæller han til facebooksiden.

Det er endnu ikke sikkert, hvad Susie Heede skal arbejde med fremover. Til sommer skal hun dog træne U16 damelandsholdet, der skal deltage ved EM.

 

Se andre spændende artikler