fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Sprudlende Ryan Evans gjorde det onde ved Værløse Blue Hawks

Ryan Evans spillede måske sin bedste kamp i denne sæson, da Bakken Bears lørdag udspillede Værløse Blue Hawks med 76-98.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Bakken Bears-amerikaneren Ryan Evans havde genfundet sit MVP-niveau fra sæson 2018/19, da han lørdag eftermiddag leverede en toppræstation på udebane mod Værløse Blue Hawks.

Gæsterne fra Smilets By pligtsejrede med 76-98, og den 33-årige forward fra USA sluttede som kampens topscorer med 29 point. Evans var hamrende effektiv og missede blot tre af sine 16 afslutninger, hvilket vidner om en præstation, hvor det ikke var meget, der ikke lykkedes offensivt for Ryan Evans.

Men ikke nok med, at Evans havde tur i den på scoringsfronten, var han også skarp på andre parametre, da han kunne tilføje ti rebounds, ni assists, to steals og et enkelt block til sin imponerede statline.

Inden opgøret blev sat i gang blev der afholdt et minuts stilhed til ære for Steen Sommer, der i mange år var kasserer og frivillig i Værløse. Steen Sommer, der var æresmedlem i klubben, var far til den nuværende Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer.

Bakken knækkede Værløse i anden halvleg

Kampens slutcifre kunne tyde på, at Bakken Bears gennem 40 minutter var deres modstander overlegne, men det var ikke tilfældet fra kampens start.

Værterne kom godt fra land i opgøret mod de forsvarende danske mestre og var efter to minutter og 30 sekunder foran med 8-2, og halvvejs inde i første periode var Blue Hawks fortsat foran med seks point, 13-7. Efter de første ti minutter havde dog Bakken fået lukket hullet, hvorfor det var helt lige, 17-17, inden start på anden periode.

Værløse fortsatte med at matche godt up med deres modstander i den resterende del af første halvleg, hvor Bakken aldrig formåede at spille op til deres bedste. Ikke desto mindre var Bakken foran med fire point i pausen, 34-38.

Hjemmeholdet kunne være ganske tilfredse med, hvordan første halvleg forløb, men i anden halvleg gjorde Bakken Bears det, de efterhånden er kendt for. Bjørnene viste klassen i anden halvleg og fik lynhurtigt udbygget føringen til 14 point.

For en stund var Bakken-føringen nede på ti point, men det blev aldrig tættere.

For Værløse var Adam Heede-Andersen bedste mand med 22 point. Karl Boje Formann scorede 18 point.

Med endnu en sejr er Bakken Bears tæt på at kunne cementere førstepladsen i Basketligaens grundspil.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.