fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Søndagens kampe

Horsens IC vs. Svendborg Rabbits

Begge hold har spillet rigtig godt indtil nu i sæsonen, og spillestilen minder en smule om hinanden. Begge hold vil gerne løbe, men Svendborgs offensive spil virker mere velovervejet. Spillerne kender hinanden og er rigtig gode til at læse hinandens løb, og så har man gennembrudsstærke spillere, som kan kreere på egen hånd.

HIC vandt over Hørsholm i tv-kampen, men vi så et enkelt svaghedstegn hos de gule. Når modstanderen spiller small ball så Keane Thomann har svært ved at matche op kan man ramme HIC på hurtigheden, og det er klart noget Svendborg vil forsøge at udnytte. Greg Washington skal løbe gulvet hver eneste gang han får muligheden så han kan komme væk fra den meget tungere Thomann, og derved udnytte sin hurtighed. Når Washington ikke er inde er det Rutherford som Thomann skal matche op med, og det giver endnu større problemet for den store Thomann. Horsens vil nok spille en del zone i denne kamp netop pga. match-up problemer, og det vil give plads til Svendborg skytter. Svendborg er også gode til at bevæge sig mod zonen, og vil finde en masse huller.

HICs chance for sejr vil stige hvis holdet får succes med at få Svendborgs tempo ned. Det vil man bl.a. kunne gøre ved at presse fuldbane med et afventende pres der tager tid af skuduret og så skal man håbe på at få Svendborg til at tage pressede skud mod deres zone. Hvis det lykkes for HIC, så kan man få en sejr på hjemmebanen i Parkhallen.

Jeg tror at dette kan blive en stor og hård test for kaninerne, og jeg tror det bliver en rigtig tæt kamp, men jeg tror dog Svendborg hiver en sejr med hjem til Sydfyn.

Svendborg Rabbits +4

SISU vs. Aalborg Vikings

På hjemmebane er SISU stærke og Aalborg kæmper en hård kamp for at følge med de øvrige hold i ligaen. Holdet har oprustet med to kæmpestore spillere, som dog ikke er spilleklar endnu. Det er derfor det sædvanlige Aalborghold der gæster Gentofte.

SISU er storfavoritter i denne kamp, og hvis de skal holde trit med HIC, og måske hente to point som Horsens nok taber, så tror jeg også at holdet kommer meget aggressivt ud. Jeg tror på en stor kamp af Mickey Dennis da Aalborg ikke har den spiller der skal stoppe Mickey. Mads Kofod Rasmussen har været den store danske profil for Aalborg, og mon ikke det bliver hans opgave at dække Mickey Dennis.

Jeg tror på en komfortabel hjemmesejr da SISU er niveauer bedre end Aalborg i øjeblikket.

SISU +16

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...