fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Solid holdindsats banede vejen for Copenhagen-sejr trods 28 point fra Amager-stjerne

BK Amagers Andrew Sims var flyvende med 28 point, men en stor fjerde periode sikrede BC Copenhagen en smal sejr på 88-83.

Hele startfemmeren hos BC Copenhagen scorede point i dobbelte cifre, da holdet tirsdag fik besøg af BK Amager.

BC Copenhagen, der allerede nu er sikret en plads i årets Playoff B-finale, pligtsejrede mod de undertippede BK Amager med cifrene 88-83, men det ville være synd at sige, at Copenhagen spillede op til deres bedste.

Opgøret mellem de to københavnerhold var tæt fra start til slut og bølgede frem og tilbage. I pausen var udeholdet fra Amager foran med 46-49 efter en første halvleg, hvor Amager-stjernen Andrew Sims strålede med 15 point.

Amagerkanerne med Sims i spidsen fortsatte det gode spil i tredje periode, hvor de forøgede føringen til seks point. BK Amager var på vej mod lidt af en overraskelse, men det fik BCC i den grad ændret på i fjerde periode.

BK Amager kunne ikke holde dampen oppe i fjerde periode

BCC skulle nemlig kun bruge et enkelt minut af fjerde periode til at gøre det helt lige, 71-71.

BK Amager, der ellers havde gjort så meget rigtigt, gik i stå, og det gjaldt også for førnævnte Sims, der først med et minut tilbage af fjerde periode satte sin første scoring i kampens sidste periode. BC Copenhagen havde skruet op for intensiteten i defensiven, og det gjorde ondt på Sims.

Men Sims´ første scoring i fjerde periode var en vigtigt en af slagsen. Den 24-årige amerikaner gjorde det med en treer til en 1-points kamp, 84-83.

Scoringen var holdets sidste i opgøret, mens BCC både fik point fra Mathias Bak og Andy Ramirez, der lukkede kampen for hjemmeholdet. Hjemmeholdet vandt fjerde periode med 23-12.

Mathias Bak var mest scorende for Copenhagen med 16 point. Andy Ramirez sluttede med 15 point, mens William Vang, Durell Vinson og Martin Poulsen scorede henholdsvis 14, 13 og 13 point.

Durell Vinson levede op til sit kaldenavn Mr. Double-Double og endte med 13 rebounds.

Andrew Sims var kampens topscorer med 28 point. Det danske landsholdsemne Tomas Bjarkason leverede ligesom Vinson en double-double med 19 point og 11 rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.