Skyler Bowlin skifter til Zielona Gora: “Beslutningen var nem”

Skyler Bowlin skifter til polske Zielona Gora efter et ophold hos græske Iraklis Thessaloniki. Vi har taget en snak med hovedpersonen om skiftet til de forsvarende polske mestre.
Arkivfoto: Boba Keseric
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I sidste uge måtte polske Zielona Gora tage afsked med den danske landsholdsstjerne, Gabriel ´Iffe´ Lundberg, der landede en kontrakt hos Euroleague-giganten CSKA Moskva. Skiftet efterlod Zielona Gora tynde på point guard-positionen, men de forsvarende polske mestre har nu hentet danskerens erstatning ind, og Zielona Goras nyeste tilføjelse er en gammel kending i dansk basket.

Den tidligere Horsens IC-spiller Skyler Bowlin skifter til Polen efter et ophold hos græske Iraklis Thessaloniki. Den 31-årige amerikaner snittede 8 point, 2,4 rebounds og 4,4 assists i 13 kampe i den bedste græske række.

“At spille hos Iraklis var en god oplevelse, men der var flere årsager til, at jeg bad om at komme ud af min kontrakt. Jeg havde nogle gode holdkammerater i klubben, der gjorde det til en sjov sæson, selvom at det var en svær sæson på banen,” indleder Skyler Bowlin med at fortælle til Fullcourt.dk.

“Beslutningen om skrive kontrakt med Zielona Gora var nem. De har gang i en god sæson, og det er en god mulighed for mig at være med til at spille om et mesterskab i Polen og muligvis om playoffs i VTB United League,”siger han.

Iffe Lundberg blev spurgt til råds

Beslutningen om at skifte til Zielona Gora var nem for Skyler Bowlin, men da en aftale med polakkerne kom på tale, spurgte han Iffe Lundberg, der også har en fortid i Horsens IC, til råds.

“Da jeg fik muligheden “om et skifte til Polen, red.), rakte jeg ud til Iffe for at tale om situationen i klubben. Han sagde kun gode ting om organisationen og holdet, så det gjorde min beslutning nem. At skulle fylde Iffes sko ud er umuligt for mig, men jeg håber på, at jeg kan komme og være en brik i puslespillet og vinde så mange kampe som muligt,” siger Bowlin.

Bowlin tørnede gennem tre sæsoner ud for De Gule fra Horsens, og amerikaneren var med til at vinde The Double med HIC. Bowlin´s tid i Danmark var præget af stor succes, og derfor vil Zielona Gora-spilleren ikke afvise, at vi en dag får ham at se i Basketligaen igen.

“Selvfølgelig ville jeg overveje at komme tilbage til Danmark og spille. Jeg har tænkt meget på det, da min kone kommer fra Danmark. Hvis den rette mulighed byder sig, og det er den rette beslutning for min karriere, ville jeg elske at komme tilbage og spille,” afslutter Skyler Bowlin med at fortælle til Fullcourt.dk.

Se andre spændende artikler