fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

SISU snupper fjerdepladsen i grundspillet

SISU har sikret sig fjerdepladsen i grundspillet efter lørdagens udebanesejr over Aalborg Vikings med 92-85. Aalborg var ellers tæt på hive en overaskende sejr hjem, men en iskold Mickey Dennis lukkede kampen og en sejr. Dermed sikrede københavnerne sig også hjemmebanefordel i slutspillet.

Dette betyder samtidigt at Team FOG Næstved ikke længere kan nå københavnerne, og må nu derfor nøjes med at spille om at beholde femte pladsen. Aalborg Vikings ligger desuden ikke til at nå slutspillet og skal med sikkerhed spille om nedrykning imod BC Aarhus, der også tabte chancen til at deltage i slutspillet, efter dagens nederlag til Hørsholm 79ers.

Læs også: Hørsholm 79ers sikrer sig en plads i slutspillet

Værterne fra Aalborg lignede ihvertfald ikke en nedrykningskanditat i dagens kamp imod gæsterne fra SISU, og kampen var i den grad et tæt opgør. Holdende tog skiftevis føring i kampens første del, men i tredje periode så det dog ud som om at gæsterne trådte på pedalen og kunne afgøre kampen med en solid føring. Vikingerne fightede sig dog tilbage igen i kampen og med 2 minutter igen af kampen er stillingen 79-80. Mickey Dennis træder dog i karakter og kommer udnytter hver enkelt straffekast til at sikre sit hold en sejr.

Med 22 sekunder igen er Vikingerne dog igen faretruende tæt på med resultatet 85-88, og SISU ser sig nødsaget til at tage en timeout. Rutinen fra Mickey Dennis kommer dog endnu engang til gode da han lægger to straffekast i kurven, hvor Aalborg efterfølgende brænder på deres angreb. Endnu engang er det Mickey Dennis der får bolden og kan sætte prikken over i’et i kampen med endnu to sikre scoringer til resultatet 92-85.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det var derfor selvfølgeligt også en meget ærgelig cheftræner for Aalborg Vikings der kommenterede dagens kamp og resultat.

“Det er et ærgeligt nederlag, fordi vi er med helt til de sidste sekunder af kampen, men ingen undskyldninger herfra. Vi har alle changer for at vinde, selv uden Milan Bjegovic, men gør det ikke. Der er dog lyspunkter. Sammenspillet bliver hele tiden bedre, så vi skal have håb om at kunne spille lige op med BC Aarhus i nedrykningsspillet. Det vil også hjælpe, hvis tilskuerne i de kampe er lige så højlydte som dem i dag”

Udtaler Mads Olesen til Fullcourt efter kampen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.