fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

SISU får en billet til pokalsemifinalerne

SISU tog imod Randers torsdag aften, og slap af sted med en sejr på 95-82.

Det var ikke altid kønt, men meget effektivt starter SISU med at skrive i deres pressemeddelelse. Til trods for et tændt Randers hold i første halvleg fik SISU gradvis styr på kampen i anden halvleg og vandt. SISU brugte bænken meget i dag og gav plads til hvile for starterne.

Bo Colas var skadet og derfor spillede ikke. Så var der plads i starting five til en brandvarm Chris Nielsen, som endte med 32 point, men Damian Ocaña kom tidligt i fejlproblemer og derfor var sat ude af sin udmærket spil til tider.

Første periode var hurtigt spil og mange drives og lay-ups og ikke ret meget forsvar. Chris Nielsen fik 11 point i første periode, Miguel Ortega 6 og Damian Ocaña 5. For SISU gik Mikael Vincents Nielsen til kurven og fik 9 point. Så blev det 21–26 efter første period.

I anden periode gik Damon Smith til kurven og fik 11 point, men Chris Nielsen fortsat med 3’ere og 2’ere: 9 point i perioden, Miguel Ortega fik 6 point igen, og Randers fastholdt en 5-points føring, 48–43.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Efter pausen intensiverede SISU forsvaret og Randers begyndte at have dalende energi. SISU begyndte at hale ind på Randers og fik overtaget ved 56–55. Men det var stadig tæt igennem tredje periode. Mickey Dennis var varm og fik 10 point i tredje periode, og ellers fik Damon Smith og Mikael Vincents Nielsen 4 point hver. En Mickey Dennis 3-points buzzer-beater gav SISU en 4-points føring, 73–69.

SISU fik nogle hurtig point i fjerde period, og Randers så endnu mere flad ude men formået at være tæt på ved 86–80. Så satte Almir Zeco Zach Moritz og Mickey Dennis ind igen og lukkede kampen. Mike Flowers fik 7 point og Mickey Dennis 6 i sidste periode og Mikael Vincents Nielsen 6 point. Chris Nielsen fik sin sidste 5 point i perioden og SISU kommer i semifinalerne.

Chris Nielsen viste rigtigt godt spil i dag, og Miguel Ortega og Damian Ocaña var meget farlig, men det var ikke nok med SISUs styrke under kurven.

For SISU var Mikael Vincents Nielsen en nøglefigur med 20 point, 7 assists og 5 rebounds. Damon Smith var stærk under kurven og fik 20 point, Mickey Dennis skød godt og fik 19 point, Mike Flowers 17 point og Philip Bo fra bænken med 8 point.

Semifinalerne bliver trukket til DK4s TV-kamp mellem Bakken Bears og Team Fog Næstved den 22. november, og SISU ender med at spille semifinalerne mod Svendborg, Bakken eller vinder af Hørsholm 79ers/Lemvig.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.