fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Shannon Hale rejser til Luxembourg

Den tidligere Horsens IC-spiller, Shannon Hale, drager mod Luxembourg for at spille for Racing.

Det blev aldrig nogen succeshistorie med Shannon Hale i Horsens, og han er da også fortid i klubben. Nu har han fundet en ny arbejdgiver. I den kommende sæson skal han spille for Racing i Luxembourg.

Han startede 2017/18-sæsonen hos græske Trikalla, men her blev det blot til 9 kampe, inden han skiftede Grækenland ud med Danmark og Horsens IC.

Det blev til i alt 18 kampe i Horsens-trøjen for den 23-årige forward, hvor han præsterede et snit på 11,1 point, 3,9 rebound og 1,1 assist.

Racing Luxembourg endte uden for playoff-placeringerne i landets bedste række, men endte som etter i sin nedrykningspulje og spillede sig til en ny sæson i Total League.

 

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.