fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Sane klar for Horsens, Thomas tilbage i Randers

De to tidligere profiler i Basketligaen, Cheikh Sane og Devon Thomas, er atter at finde i dansk basket.

Når Horsens IC fredag aften skal prøve at få revanche mod Bakken Bears, har de den tidligere Næstved-profil Cheikh Sane på holdkortet. Han har således fået sin licens og er klar for Horsens.

Det er knap to år siden, Sane sidst spillede i Danmark. Dengang var han en del af holdet i Næstved. Her var han, kort inden sin fyring, med til at vinde den første titel i Team FOG Næstveds historie, da holdet vandt pokalturneringen i starten af 2017 over netop Horsens.

Nu er Sane at finde i Horsens, hvor han med sine atletiske evner især har sin styrke i forsvaret.

Randers henter gammel kending
Lidt længere nordpå har Randers Cimbria tilknyttet en af deres profiler fra sidste sæson, Richard Devon Thomas. Han kom dengang til i december og var med til at sikre en flot sejr i Næstved Arena i sin første kamp. Siden blev det til bronzemedaljer mod selv samme Næstved.

Over 24 kampe scorede han sidste år i snit 14,2 point, tog 3,6 rebounds og lavede 3,4 assist. Nu er Thomas tilbage for at styre spillet i Randers. Spørgsmålet er bare, hvordan Randers skal få kabalen til at gå op. Lige nu har man både Dee Franklin, Brantley Bynum og Stan Brown på holdkortet, der alle er amerikanere.

Alternativet til en hjemsendelse kan være, at man selvfølgelig roterer for hver kamp. En anden mulighed er, at en af spillerne har eller kan få dobbelt statsborgerskab og måske kan gå under den noget omdiskuterede Cotonou-regel, hvor en del afrikanske og mellemamerikanske lande sidestilles med EU-spillere.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...