fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Ryan Martin rejser til Hviderusland

Som holdkammeraterne Tobin Carberry rejser Ryan Martin øst på for at fortsætte karrieren.

Ryan Martin er fortid i Aarhus. Det står klart efter at Bakken Bears-spilleren er blevet præsenteret af hviderussiske BC Tsmoki Minsk.

Martin, der både har britisk og jamaicansk pas, spillede i sidste sæson 27 ligakampe og 16 Europe Cup kampe. Den 206 centimeter høje forward snittede 12,5 point og 5,4 rebound, mens det i europæisk regi blev til 8,6 point og 3,6 rebound.

BC Tsmoki Minsk vandt det hviderussiske mesterskab i sidste sæson, mens de ikke kvalificerede sig til slutspillet i den stærke fællesliga VTB.

Derudover spillede de Basketball Champions League og efterfølgende FIBA Europe Cup, da de røg ud i kvalifikationen til Polski Cukier Toruń.

I år er Minsk igen med i Champions League kvalifikationen, hvor de møder finske Karhu Kauhajoen.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.