fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Rutherford: Meningen var at jeg skulle blive

Donald Rutherford er fortid i dansk basket, og ikke mindst i Svendborg Rabbits. Amerikaneren har nemlig valgt at forlade klubben på trods af at, det ikke var planlagt. Rutherford har for få dage siden underskrevet med 2. divisions-klubben Ramat Hasharon for den kommende sæson.

Læs også: Donald Rutherford officielt til Israel

Rutherford fortæller i et interview med Fullcourt, at det oprindeligt var meningen at han skulle fortsætte i det sydfynske i endnu en sæson. Men at historien fik en anden afslutning idet han mener at det var den rigtige vej for hans karriere.

“Originally I planned on returning to Svendborg for a second season. I passed on a few offers and I was very pleased with being a rabbit for the upcoming season.

“My decision was a tough one but I did what I felt was best for me and my future.”

Rutherford udnytter samtidigt muligheden for at takke klubben, for det de har gjort for ham, på trods af, at han kun nåede at opleve en enkelt sæson i kaninhulen.

“I appreciate everything Svendborg has done for me and I appreciate the opportunity.”

Afslutter Donald Rutherford med at fortælle til Fullcourt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Daniel Lambertsen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....