fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Runde nr. 5

Here we go again! Jeg prøver nok en gang at forudse udfaldet af midtugens kampe.

SISU vs. Randers Cimbria af 2010

Gentofteholdet fra SISU er kommet rigtig godt fra start i denne sæson, mens Randers endnu har en sejr til gode. Mickey Dennis er i sit livs form, og er holdets topscorer med 20 point i snit, samtidig med 4.7 assists. Mickey er altså spilleren der er omdrejningspunktet på SISU-holdet og er den perfekte leder.

Randers Cimbria af 2010 har som sagt ikke vundet endnu i sæsonen. Holdet har spillet fint i de foregående kampe, men man har altså ikke formået at lukke kampene. Bonell Colas er i skrivende stund ikke tilgængelig for kronjyderne.

SISU må tage favoritrollen på sig i denne kamp, og jeg tror også de udvider deres gode sæsonstart med en forholdsvis sikker sejr.

Annonce. Scroll for at læse videre.

SISU + 14

Aalborg Vikings vs. Hørsholm 79ers

De unge nordsjællændere fra Hørsholm skal en laaang tur til Aalborg på en onsdag aften, og det bliver spændende at se hvordan de reagerer efter den lange rejse. Begge hold er uden sejr i sæsonen, og det kan blive et brag af en kamp.

Hørsholm 79ers fik gang i scoringerne i weekenden mod SISU, og scorede 96 point, deres klart højeste i sæsonen. Inden kampen snittede holdet 64 point per kamp, og det var altså et af de helt store problemer for holdet. Med tilgangen af Brenton Butler ser Hørsholm mere komplet ud offensivt, og Butler er en spiller der kan score på egen hånd. Casper Hesseldal har også spillet godt i sæsonstarten, og han kan blive en stor mundfuld for Aalborg.

Vikingerne har det suverænt dårligste forsvar i ligaen. Holdet har i de første tre kampe lukket 102.3 point ind per kamp, og selvom man har ligaens topscorer i Ryan Willen, kommer man ikke langt med et forsvar der er nærmest ikke-eksisterende.

Selvom Hørsholm skal på en lang rejse, tror jeg de kan tage en sejr med hjem til Nordsjælland. Holdet er mere struktureret end Aalborg, og med strukturen er der også plads og mulighed for de unge spillere at præstere, da deres roller er mere fastsatte.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Hørsholm 79ers +8

Værløse BBK vs. Svendborg Rabbits

Værløse er kommet rigtig dårligt fra start, og kom til kort i 2. halvleg af sidste uges tv-kamp i Farum Arena. Det er ikke blevet til en sejr endnu, og chancen for sejr i deres næste kamp, mod Svendborg Rabbits, er ikke særlig stor. Kaninerne har det bedste angreb i ligaen med et snit på 93.3 point per kamp, og det virker som om de har ramt en god stime. Både amerikanerne, Greg Washington og Donald Rutherford, og især Adama Darboe har vist rigtig gode takter i starten af sæsonen, og de bliver en meget stor mundfuld for Værløses unge drenge.

Vi så HIC tage Richard Delk ud af kampen ved at være meget tæt på ham konstant og tvinge ham til at spille 1 vs. 1, og det vil flere hold også gøre. Det kræver derfor at flere af de unge drenge, hurtigt får vænnet sig til niveauet, og de skal igang med at levere gode kampe og bidrage med især point, da Værløse er det dårligste angrebshold i ligaen i øjeblikket med et scoringssnit på 59.5.

Favoritrollen, som i så mange andre kampe, må gå til Svendborg Rabbits, som jeg også tror hiver en sejr med hjem fra Søndersøhallen, og det kan gå hen at blive en stor en af slagsen.

Svendborg Rabbits +24

Annonce. Scroll for at læse videre.

Horsens IC vs. BC Aarhus

Holdet fra Aarhus fik en ordentlig snitter af Team FOG Næstved i mandags på 22 point, mens HIC tog en sejr med hjem fra Værløse. Begge hold er kommet godt fra start og har vundet to kampe.

For hjemmeholdet fra Horsens er det især Skyler Bowlin der har leveret i starten, og er både topscorer for holdet (19.3) og har flest assists (7.8). Bowlin knokler utrolig hårdt hver kamp og er den perfekte amerikaner for Horsens-holdet. Arnel Dedic er tilfreds med holdets sammensætning i denne sæson, hvor alle spillere er opofrende for hinanden og holdets bedste, og jeg tror at holdet bliver bedre og bedre i løbet af sæsonen. Jeg ser dem også som favoritter i denne kamp mod BC Aarhus, der var uden deres islandske guard Arnar Jónsson, som også er tvivlsom til kampen mod HIC.

Horsens IC +12

Team FOG Næstved vs. Bakken Bears (tv-kamp)

Årets hidtil sværeste kamp at forudse! Team FOG Næstved er ved at finde rytmen og rollerne på holdet, og deres store folk er begyndt at præstere bedre nu end tidligere, og i kampen mod Bakken Bears, bliver det en nøglepunkt for Næstved at de store folk præsterer. Stian Mjøs og Alex Murphy har spillet gode kampe på det seneste og især Mjøs havde en rigtig god kamp mod BC Aarhus, hvor han scorer på seks ud af 10 3-pointsskud.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det bliver spændende at se om Bakken Bears kommer til Næstved med fokus på spillet, efter der har været forlydender om intern uro i truppen. Jeg tror dog at holdet har så meget rutine at det ikke bliver det store problem, og især en spiller som Chris Christoffersen kan blive afgørende for kampens udfald. Næstveds store folk kan få det svært mod Christoffersen og Nicolai Iversen, og netop insidespillet ser jeg som det helt afgørende i kampen, hvor Bakkens store folk vil dominere Næstveds ditto.

Bakken Bears + 8

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.