fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria vandt tæt drama i Forum Horsens

Randers Cimbria vandt torsdag aften et tæt drama i Horsens, da opgøret først blev afgjort i de døende sekunder af kampen.

Bonell Colas - Boba Keseric

Et sandt drama udspillede sig torsdag aften i Forum Horsens, da “de gule” tog i mod føreholdet Randers Cimbria. Horsens havde med 5 sekunder igen muligheden for at sende kampen i overtid, da de blev tildelt to straffekast.

Daniel Friedrichs nerver blev sat på spil, da det netop var ham der stod på straffekastlinjen. Friedrich rammer den første, men misser den anden, hvorefter tiden løber ud og gæsterne vinder kampen med 73-74.

Topscorer for Horsens blev Jonas Zohore med 22 point, der udover det også havde 13 rebounds. For Randers var det som sædvanlig Bonell Colas der figurerede bedst med 24 point og 12 rebounds. Det var desuden Bonell Colas’s 17 double-double i denne sæson.

Læs også: VIDEO – Kneben Team FOG Næstved sejr i Hørsholm onsdag aften

Der venter nu 4 hjemmebane kampe i træk for Randers mod Sisu, BMS-Falcon, 79’ers, og Team FOG Næstved, før de i sidste spillerunde af grundspillet drager til Aarhus og møder deres nærmeste konkurrenter Bakken Bears. En kamp der meget vel kunne gå hen og blive afgørende for hvem der ender på førstepladsen i grundspillet.

Horsens kunne med en sejr stort set cementere deres fjerde plads i ligaen, men bringer med nederlaget her deres placering i fare. Især deres to sidste kampe i grundspillet mod Svendborg og TFN, kan blive afgørende for hvor de slutter i tabellen.

(Foto: Boba Keseric)

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...