fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers Cimbria tager uimponerende sejr over opportunistiske Bears Academy

Det lignede længe, at Bears Academy kunne byde Randers Cimbria op til dans, men forhåndsfavoritterne afslog og viste klassen mod slutningen af kampen.

Foto: Sam's Photos

Fredag aften skulle Bears Academy forsøge at tage anden sejr over et Pro A-hold i denne sæson, da Randers Cimbria kom på besøg i Aarhus. Hjemmeholdet pressede randrusianerne langt hen i kampen og kunne med lidt mere held og dygtighed have spillet med om sejren til slut. Randers viste sig stærkest og kunne rejse nordpå med en 97-80-sejr i bagagen.

Hjemmeholdet spillede frisk til trods mangel på spillere som Nikolas Skouen, Jacob Vistisen og Magnus Jespersen. I deres fravær fik Ricard Fernándes og Jermaine Ballisager debut.

Comeback efter comeback

Det var Randers, der kom planmæssigt bedst ud af starthullerne, da de med tre 3-pointsscoringer hurtigt fik skabt sig et lille forspring. Selvom en udfordrende start ville kunne have været en mavepuster for visse hold, tog Bears Academy-mandskabet skeen i den anden hånd og trykkede på for at holde trit med Randers.

Dette så dog langsomt mere og mere udfordrende ud for BA, da et svagt spillende Randers Cimbria udbyggede deres føring minut for minut, eftersom hjemmeholdet havde ramt en scoringskrise.

Halvvejs i anden periode fik de unge bjørne dog mere vind i sejlene. På flot vis fik det opportunistiske hjemmehold indhentet Randers’ 12-pointsføring, og man lykkedes med at bringe sig foran til sidst efter en buzzerbeater 3-pointsscoring af mads Bro. Dermed havde Bears Academy vendt kampen på hovedet og kunne gå ind til anden halvleg foran med 41-40.

Selvom hjemmeholdet fortsatte sin uimponerede tilgang i anden halvleg og kom yderligere foran, viste Randers Cimbria, hvorfor de på forhånd var udråbt som favoritter. Udeholdet steppede op og gik på et 19-6 run mod slutningen af tredje periode, og herfra så randrusianerne sig ikke tilbage.

Kampen blev definitivt lukket midtvejs i fjerde periode, og dermed vandt Randers perioden med 28-20.

Rutinen gjorde forskellen

Hos hjemmeholdet var der flere spillere, der gjorde en god figur, hvor tre spillere sluttede med mere end 13 point. Holdets bedste var dog amerikanske Keane Thomann, der leverede 19 point og 9 rebounds.

Hos udeholdet var der særligt to spillere, der skilte sig ud i form af Brantley Bynum og Chris Nielsen. Begge var en væsentlig grund til at Randers formåede at vende kampen i anden halvleg. Bynum lavede hele 34 point, 3 assists og 9 rebounds, mens Nielsen lavede 20 point, 11 assists, 7 rebounds og 5 steals.

Bears Academy møder Team FOG Næstved ude d. 17. januar i holdets næste kamp, mens Randers Cimbria dagen inden tager imod BMS Herlev Wolfpack på hjemmebanen i Arena Randers.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen