Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria sejrede sikkert i Smilets By

Randers Cimbria sejrede sikkert, da de fredag aften var i Aarhus for at møde Bears Academy. Det unge akademihold blev besejret med 71-90.

Randers Cimbria skød fredag aften kalenderåret 2023 ind med en flot og komfortabel sejr i Aarhus.

Holdet fra Kronjylland kom til Smilets By og sejrede med 71-90, men aarhusianerne var længe med i kampen og var blot bagud med syv point forud for fjerde og sidste periode.

Jonathan Klussmann førte an for Randers med 16 point, men på den individuelle front var det Bjørnenes Silas Oriane, der gjorde sig mest bemærket med 24 point.

Randers Cimbria spillede en flot første halvleg og kunne derfor gå til pause foran med 38-48, men der var bestemt plads til forbedringer.

Bears Academy kom ud til tredje periode med fornyet energi, og fik skåret tre point af Randers-føringen i løbet af tredje periode, men det var ikke fordi, at Randers for alvor var ved at sætte deres føring over styr.

Randers lukkede og slukkede i fjerde periode, som de vandt med 14-26 til de sikre slutcifre 71-90.

Silas Oriane sluttede som kampens topscorer med 24 point. De 24 er Orianes career high i Basketligaen. Oriane, der kom til Bears fra Falcon i sommer, har gang i sin debutsæson i Basketligaen og har allerede imponeret så meget, at han tidligere på ugen blev rykket op i Bakken Bears-truppen.

Udover de 16 point leverede Klussmann otte assists. Josh Fortune og Bakary Camara scorede begge 14 point for Randrusianerne.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.