fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria sejrede sikkert i Smilets By

Randers Cimbria sejrede sikkert, da de fredag aften var i Aarhus for at møde Bears Academy. Det unge akademihold blev besejret med 71-90.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria skød fredag aften kalenderåret 2023 ind med en flot og komfortabel sejr i Aarhus.

Holdet fra Kronjylland kom til Smilets By og sejrede med 71-90, men aarhusianerne var længe med i kampen og var blot bagud med syv point forud for fjerde og sidste periode.

Jonathan Klussmann førte an for Randers med 16 point, men på den individuelle front var det Bjørnenes Silas Oriane, der gjorde sig mest bemærket med 24 point.

Randers Cimbria spillede en flot første halvleg og kunne derfor gå til pause foran med 38-48, men der var bestemt plads til forbedringer.

Bears Academy kom ud til tredje periode med fornyet energi, og fik skåret tre point af Randers-føringen i løbet af tredje periode, men det var ikke fordi, at Randers for alvor var ved at sætte deres føring over styr.

Randers lukkede og slukkede i fjerde periode, som de vandt med 14-26 til de sikre slutcifre 71-90.

Silas Oriane sluttede som kampens topscorer med 24 point. De 24 er Orianes career high i Basketligaen. Oriane, der kom til Bears fra Falcon i sommer, har gang i sin debutsæson i Basketligaen og har allerede imponeret så meget, at han tidligere på ugen blev rykket op i Bakken Bears-truppen.

Udover de 16 point leverede Klussmann otte assists. Josh Fortune og Bakary Camara scorede begge 14 point for Randrusianerne.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...