fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria ophæver med center og har erstatning klar

Randers Cimbria har valgt at stoppe samarbejdet med Samba Kane, der kom klubben i denne sæson. Samtidig præsenterer den kronjyske klub en ny tårnhøj spiller

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria har valgt at lave nogle udskiftninger i deres trup otte kampe inde i sæsonen. De har opsagt deres samarbejde med deres høje center, Samba Kane. Han nåede at spille seks kampe for Randers Cimbria, hvor det blev til 2,3 point og 5,2 rebounds.

I forbindelse med nyheden om Samba Kane, kunne klubben også afsløre, at de allerede havde en erstatning klar. De har hentet den nigerianske center, Paschal Chukwu.

Den 218 centimeter høje center kommer til Randers efter en årerække i europæisk basketball, hvor han har spillet i Grækenland, Schweiz og Frankrig.

Han spillede senest for Les Sables Vendée, som spiller i den tredjebedste række i Frankrig. Der snittede han 5,9 point og 6,3 rebounds.

I opslaget fortæller klubben også, at man allerede kan se den nye spiller i Cimbria-uniformen i morgen, når de møder Værløse Blue Hawks i Basketligaen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.