fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria ophæver med center og har erstatning klar

Randers Cimbria har valgt at stoppe samarbejdet med Samba Kane, der kom klubben i denne sæson. Samtidig præsenterer den kronjyske klub en ny tårnhøj spiller

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria har valgt at lave nogle udskiftninger i deres trup otte kampe inde i sæsonen. De har opsagt deres samarbejde med deres høje center, Samba Kane. Han nåede at spille seks kampe for Randers Cimbria, hvor det blev til 2,3 point og 5,2 rebounds.

I forbindelse med nyheden om Samba Kane, kunne klubben også afsløre, at de allerede havde en erstatning klar. De har hentet den nigerianske center, Paschal Chukwu.

Den 218 centimeter høje center kommer til Randers efter en årerække i europæisk basketball, hvor han har spillet i Grækenland, Schweiz og Frankrig.

Han spillede senest for Les Sables Vendée, som spiller i den tredjebedste række i Frankrig. Der snittede han 5,9 point og 6,3 rebounds.

I opslaget fortæller klubben også, at man allerede kan se den nye spiller i Cimbria-uniformen i morgen, når de møder Værløse Blue Hawks i Basketligaen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...