fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Randers Cimbria med sikker sejr over Vikingerne

Pressemeddelelse: På en dårlig offensiv første periode tabte Basketligaens nummer otte Aalborg Vikings torsdag på udebane til Randers Cimbria, der er at finde på førstepladsen.

Chris Nielsen - Randers Cimbria - Mikkel Thomasen

I første periode kunne gæsterne slet ikke finde kurven, mens Randers som altid var solide offensivt. Vikings, der har haft godt angrebsspil som force hele sæsonen, brændte helt åbne layups og frie skud, og kunne kun ramme fem af 16 skud og et enkelt af tre straffekast. Det blev kun til 11 point i perioden for gæsterne, og den 12-points føring som Randers kunne tage ind i første periodepause var den, der afgjorde kampen.

Den resterende del af kampen formede sig meget lige, med to hold, der ikke var i det spillehumør, de ellers ofte præsterer. Randers vandt anden periode med et enkelt point, Vikings vandt tredje med en, og i fjerde periode var det Randers, der igen vandt med en enkelt.

Læs også: Peter Møller frustreret over det tabte momentum der gav Horsens IC sejren

I slutningen af kampen skar Vikings et par gange hjemmeholdets føring ned til otte point, men uden rigtigt at true med at stjæle sejren, og Randers kunne med en 88-75 sejr forsvare førstepladsen, mens Vikings igen må begynde at se bagud, hvor Falcon med en række gode kampe truer med at melde sig ud af nedrykningskampen og ind i kampen om midterpladserne.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.